default-image

Χαλαρό το απόγευμα του μπασκετικού ΟΦΗ (vid)

Μπάσκετ
Χαλαρό το απόγευμα του μπασκετικού ΟΦΗ (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο στην κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανναξιακό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα τουλάχιστον.

Νίκησε άνετα με 80-71 και παρέμεινε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα ευελπιστώντας ότι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές θα καταφέρει να… πλασαριστεί ακόμα πιο ψηλά. Παράλληλα το προπονητικό τιμ του  ΟΦΗ θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς αθλητές προκειμένου να «ψηθούν» για του χρόνου.

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Κόκκινος μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανναξιακό, «παίξαμε ένα παιχνίδι με τη Νάξο μετά από τρεις εβδομάδες αδράνειας. Δεν είναι εύκολο για τους προπονητές να κρατήσουν τα παιδιά σε εγρήγορση. Και η προετοιμασία μας ήταν ελλιπέστατη γιατί ειδικά την προηγούμενη εβδομάδα έλειπε ο Αγαπιάδης με ίωση και δύο μέρες οι Ξενάκης και τον Μπουμπάρης. Καταφέραμε και μαζευτήκαμε αυτή την εβδομάδα και πάλι με απουσίες γιατί είχαμε τον τραυματισμό του Πρωτογεράκη και ένα τραυματισμό με τον Μητρόπαπα.

Παρόλα αυτά δείξαμε ένα καλό πρόσωπο που εγώ ειλικρινά δεν το περίμενα με βάση την εικόνα που είχαμε στις προπονήσεις. Αλλά φαίνεται ότι τα παιδιά είχαν δίψα να παίξουν γιατί είχαν πολύ καιρό εκτός δράσης. Τώρα ξανά έχουμε δύο εβδομάδες κενό για να πάμε στη Σαντορίνη. Εμείς έχουμε σωθεί και θέλουμε να πλασαριστούμε όσο το δυνατό ψηλότερα. Θέλουμε να «χτυπήσουμε» όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα ανεξαρτήτου αντιπάλου και παράλληλα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα μικρά παιδιά. Και οι τρεις μικροί (Καλλέργης, Βλαχάκης, Μαματζάκης) που έπαιξαν έδειξαν καλά στοιχεία. Έκαναν και τα λαθάκια τους, όμως αυτό είναι στο πρόγραμμα λόγω του νεαρού της ηλικίας. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια μπορούν τα παιδιά να μάθουν από τα λάθη τους και να γίνουν καλύτεροι. Είναι παιδιά που τα πιστεύουμε και τα έχουμε στο μυαλό μας για την επόμενη σεζόν», κατέληξε ο Γιάννης Κόκκινος.

Δείτε στιγμιότυπα από το χθεσινό παιχνίδι:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News