default-image

Στην Τυνησία με τη στήριξη της κόρης του ο Στεφανουδάκης

Σπορ
Στην Τυνησία με τη στήριξη της κόρης του ο Στεφανουδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία εβδομάδα μετά την επιστροφή του από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την κατάκτηση των τεσσάρων χρυσών μεταλλίων, ο Μανώλης Στεφανουδάκης ξεκίνησε για νέες περιπέτειες…

Από την Κυριακή βρίσκεται στην Τυνησία, όπου θα πάρει μέρος στο Tunisian Grand Prix, το οποίο διεξάγεται 13-15 Απριλίου. Ο Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης θα αγωνιστεί τόσο στον ακοντισμό όσο και στη σφαιροβολία και ευελπιστεί ότι θα επιστρέψει με νέες επιτυχίες.

Για πρώτη φορά σε διεθνές, αθλητικό ταξίδι ο Μανώλης εκτός από την σύζυγο του συνοδεύεται και από την κόρη του, Γεωργία. Ένα γεγονός που τον χαροποιεί ιδιαίτερα.

Αναφερόμενος σε αυτή τη νέα πρόκληση, ο Μανώλης Στεφανουδάκης τόνισε: «Το δεύτερο μου αθλητικό ταξίδι είναι γεγονός. Μόνο λίγες μέρες είχα για να προετοιμαστώ για αυτό το ταξίδι. Η φετινή χρονιά είναι πιεστική, μιας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Λονδίνο είναι πολύ νωρίς, τον Ιούλιο.  

Αυτό το ταξίδι είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα, μιας και στις κερκίδες την ημέρα του αγώνα μου θα είναι και η κόρη μου. Ένα γεγονός που συμβαίνει πρώτη φορά σε διεθνή διοργάνωση. Αυτό θα με γεμίσει ενέργεια και θα με βοηθήσει να τα δώσω όλα...

Θα ήθελα για άλλη μια φορά  να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν, για να κάνω πράξη αυτά τα αθλητικά μου όνειρα. Πρώτα απ' όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που συνεισφέρουν τα μέγιστα καθημερινά.

Τα μέλη της ΕοαμΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.

 Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά. Ευχαριστώ, τα μέλη του μεγάλου μου χορηγού Μινέττα Ασφάλειαι, τα μέλη των εταιρειών Καράτζης Α.Ε, Πλαστικά Κρήτης, Minoan Lines, Ζαρός Α.Ε., ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου, Interclinic, G&G, Πετρογκάζ Α.Ε., ΖΟΕΤΙΣ Ελλάς Α.Ε. και Δερβός - Δημητρακόπουλος Α.Ε. Άνθρωποι που όχι μόνο με στηρίζουν οικονομικά, αλλά και ηθικά, που δεν παραλείπουν πριν από κάθε μου αγώνα να μου ευχηθούν προσωπικά «Καλά επιτυχία!»

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ στα μέλη της οικογένειας του απαχθέντα επιχειρηματία, γρήγορα να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια την οποία βιώνουν, από το απόγευμα της Πέμπτης 19/4, που εγώ επέστρεψα από το Ντουμπάι. Με την οικογένεια του συγκεκριμένου ανθρώπου νιώθω ιδιαίτερα δεμένος γιατί τα τρία τελευταία χρόνια με έχουν αγκαλιάζει με απόλυτη ζεστασιά και με έχουν κάνει να νιώθω μέλος αυτής της οικογένειας. Ελπίζω, λοιπόν, ότι πριν ακόμα να αγωνιστώ στην Τυνησία θα ενημερωθώ με τα πιο ευχάριστα νέα γι' αυτόν την άδικη ιστορία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News