default-image

Μνήμη Νίκου Σφακιανάκη στη "Μικτή Ζώνη"!

Ποδόσφαιρο
Μνήμη Νίκου Σφακιανάκη στη "Μικτή Ζώνη"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν να ήταν χθες… ημέρα συναπαντήματος που έφευγε από τη ζωή απροσδόκητα την Κυριακή των Βαίων του 1991, ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που τιμούσε το ποδόσφαιρο μας με τη φανέλα της Μινωϊκής!

Ο Νίκος Σφακιανάκης στα 20 χρόνια του, άφηνε τη ζωή επιστρέφοντας με το αυτοκίνητο του, από το παιγνίδι της ομάδας του μετά από αγώνα ζωής ή θανάτου για να κρατηθεί στην Δ΄εθνική. Τον είχε προδώσει η καρδιά του και άφησε πίσω του αξεπέραστο πόνο σε οικείους και φίλους του, αλλά μαζί την παρακαταθήκη ενός ανθρώπου φτιαγμένου από μάλαμα.

Τόσο καλό παιδί ήταν και θα το διαπιστώσετε απόψε στη «Μικτή Ζώνη» (λίγο πριν τις 10 το βράδυ» της Κρήτη TV. Στο πάνελ ο Νίκος Διλβόης (πρόεδρος Μινωικής), ο Γιάννης Χατζησεβαστός), οι συμπαίκτες του Βασίλης Χριστοδούλου, Μανόλης Γεννιτσαρίδης και ο άνθρωπος που φέρει το όνομά του Νίκος Σφακιανάκης του Χάρη!

Την Μεγάλη Τετάρτη η Μινωική διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του, με τη συμμετοχή της ιδίας, του Εργοτέλη, του ΠΟΑ και του Ερμή Ζωνιανών, ενώ ο πρόεδρος της Μινωικής Νίκος Διλβόης θα ανακοινώσει μια πολύ σημαντική κίνηση του συλλόγου για τον ποδοσφαιριστή!

Νιάρος και Νικολακάκης

Η μάχη του τίτλου στη Γ΄εθνική κορυφώνεται και μαζί γιγαντώνεται η διάθεση του Εργοτέλη να επιτύχει τον μεγάλο στόχο. Δυο ποδοσφαιριστές που αποτελούν εγγύηση στα μετόπισθεν της ομάδας του Ηρακλείου ο Μανώλης Νικολακάκης και ο Χρήστος Νιάρος, θα στείλουν τα μηνύματα τους απόψε από την εκπομπή Μικτή Ζώνη της Κρήτη TV, εν όψει της μεγάλης εκστρατείας στον Άγιο Ιερόθεο.

Η εκπομπή, θα έχει πλούσιο ρεπορτάζ από την άνετη νίκη του ΟΦΗ επί του Αγροτικού Αστέρα και ρεπορτάζ για την εκτός έδρας μάχη του στις Σέρρες τη Μεγάλη  Τετάρτη.

Φλας και στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου με ειδικά αφιερώματα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News