default-image

Νέα βαθιά ανάσα σωτηρίας για Ηρακλή

Ποδόσφαιρο
Νέα βαθιά ανάσα σωτηρίας για Ηρακλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρακλής "καιγόταν" για βαθμούς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και επικράτησε με 1-2 στους "Ζωσιμάδες", κάνοντας τεράστιο βήμα για την σωτηρία του, αφού παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ηρακλή με τον Μιχάλη Μπαστακό που πήρε φανέλα βασικού, εξαιτίας της - αναγκαστικής - απουσίες του Περόνε, να βρίσκει και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα (στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός), με τον Ελληνα επιθετικό, να πετυχαίνει ένα καταπληκτικό τέρμα, όταν και «κρέμασε» τον Πασχαλάκη από μακρινή θέση έξω από την περιοχή.

Με γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο με τον Χρήστο Δώνη να «σκοτώνει» την πρώην ομάδα του με τον Ελληνα μέσο με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 47' να νικάει τον Πασχαλάκη και να πετυχαίνει το τρίτο του σερί γκολ, το οποίο πανηγύρισε μαζί με τους φιλάθλους του Ηρακλή που έδωσαν δυναμικό παρών στα Γιάννινα.

Κι αν το παιχνίδι από το 59' και έπειτα δεν είχε φάσεις ο ΠΑΣ κατάφερε να μειώσει στο σκορ και να μπει στο παιχνίδι με τον Βιδάλ με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ να νικάει τον Χουάντερσον και να στέλνει την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα. Οπως ήταν λογικό στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, με τον ΠΑΣ να χάνει μοναδική ευκαιρία στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για να ισοφαρίσει με τον Κοροβέση να χάνει μοναδική ευκαιρία.

Το 1-2 εν τέλει ήταν το τελικό σκορ με τους παίκτες του Ηρακλή να πανηγυρίζουν ένα ακόμα τρίποντο - το τρίτο σερί - με αποτέλεσμα να βογυν για πρώτη φορά από τη ζώνη του υποβοβιβασμού και πλέον να είναι το φαβορί για την παραμονή στην κατηγορία στη "μάχη" που γίνεται με ΑΕΛ και Λεβαδειακό.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Ζάιρο, Μπέριος, Ναδάλες (60' Ναδάλ), Γιάκος (70' Μαμπολού), Κούτρης, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Κοζορώνης (68' Κοροβέσης), Ακόστα.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Καραγκούνης, Ιντζόγλου, Λεοζίνιο (94' Βοσνακίδης), Δώνης, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο (81' Πασάς), Αργυρόπουλος, Γροντής (67' Αγγελόπουλος), Μπαστακός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News