default-image

ΟΦΗ-Αγροτικός Αστέρας 4-0 (ΤΕΛΙΚΟ) LIVE

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Αγροτικός Αστέρας 4-0 (ΤΕΛΙΚΟ) LIVE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστροφή στην έδρα για τον ΟΦΗ, που υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα για την 25η αγωνιστική και θέλει να προσθέσει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του.

Αλλαγές στο αρχικό σχήμα για το Νίκο Παπαδόπουλο, με τους Βαλλιάνο, Μητρόπουλο, Πάγκαλο και Μιλοσάβλιεφ να επανέρχονται.

Παρακολουθείστε Live την αναμέτρηση από το neakriti.gr

4' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Από την πάσα του Μάνου, ο Πάγκαλος είναι σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-0. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αφιέρωσαν αυτό το γκολ στον άτυχο Μανόλη Φαζό.

14' Κίτρινη κάρτα στον Αργυρίου για διαμαρτυρία.

18' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Κάθετη πάσα του Μιλοσάβλιεφ για τον Μάνο, που μπαίνει στην περιοχή και με ωραίο πλασέ κάνει το 2-0.

20' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ανάπτυξη από τα αριστερά για τον ΟΦΗ, ο Χαντί κάνει τη σέντρα, ο Μητρόπουλος στην κίνηση βλέπει τον Γουναρίδη να αποκρούει, όμως στην επαναφορά και πάλι ο Μητρόπουλος κάνει το 3-0.

21' Κίτρινη κάρτα στον Κουκόλη για διαμαρτυρία.

23' Κίτρινη κάρτα στον Μάνο από τον διαιτητή Κοσικίδη για "θεάτρο", απορεί ο επιθετικός του ΟΦΗ.

25' Σέντρα του Κιάσσου από δεξιά, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Πάγκαλου η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

35' Αδύναμο σουτ του Τριανταφυλλάκου μέσα από την περιοχή, ο Στρέζος χωρίς να προβληματιστεί μπλοκάρει εύκολα.

39' Γρήγορη ανάπτυξη από τον ΟΦΗ, ο Παντίδος αφήνει την άμυνα του και βρέθηκε στα όρια της περιοχής, όμως το σουτ που επιχείρησε από το "στρώσιμο" του Πάγκαλου πέρασε άουτ.

41' Μακρινό σουτ του Χαντί, ο Γουναρίδης θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

42' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Επίθεση με τρείς πάσες για τον ΟΦΗ. Ο Μάνος περνάει κάθετα την μπάλα για τον Μιλοσάβλιεφ, αυτός γυρίζει προς το δεύτερο δοκάρι και ο Πάγκαλος σε κενή εστία κάνει το 4-0.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο "Γεντί Κουλέ". Τρομερό παιχνίδι επιθετικά για τον ΟΦΗ, με κατοχή μπάλας και εξαιρετική ανάπτυξη, που τον έχει οδηγήσει στο εντυπωσιακό 4-0 για το πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης με τον Αγροτικό Αστέρα.

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

47' Σέντρα του Μέρντοβιτς από δεξιά, κεφαλιά του Φελίπε, κόρνερ παραχωρεί ο Στρέζος.

50' Σουτ του Μάνου από τα όρια της περιοχής, αναγκάζει τον Γουναρίδη να παραχωρήσει κόρνερ.

92' Κόρνερ για τον Αγροτικό Αστέρα, ο Χατζής από τη μικρή περιοχή δε μπορεί να νικήσει τον Στρέζο.

Τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Κοσικίδη, στο ρελαντί το δεύτερο ημίχρονο και τελικό αποτέλεσμα 4-0.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Κομεσίδης, Παντίδος, Βαλλιάνος, Νάστος, Μητρόπουλος (63' Χύζι), Χαντί (84' Χαντί), Πάγκαλος, Μιλοσάβλιεφ (71' Μπουρσέλης), Μάνος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης (63' Γκέκας), Κουκόλης, Μπουτζίκος, Χατζής, Τεγούσης, Τάϊ (46' Μέρντοβιτς), Φελίπε, Τριανταφυλλάκος (69' Γκέσιος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News