default-image

Στο ΤΕΙ Ηρακλείου το Παγκρήτιο Κύπελλο καράτε

Σπορ
Στο ΤΕΙ Ηρακλείου το Παγκρήτιο Κύπελλο καράτε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ Ηρακλείου "Μάρκος Καραναστάσης" θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο το ετήσιο Παγκρήτιο Κύπελλο καράτε όλων των κατηγοριών, το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε σε συνεργασία με την τοπική Επιτροπή Καράτε Κρήτης.

Στους αγώνες αναμένεται να πάρουν μέρος περισσότεροι από 500 αθλητές και αθλήτριες από 15 σωματεία της Κρήτης, ενώ το γεγονός ότι το επίπεδο ανεβαίνει χρόνο με το χρόνο αφήνει υποσχέσεις για το αγωνιστικό επίπεδο. Οι περισσότεροι αθλητές συμμετέχουν και στα δύο αγωνίσματα που απαρτίζουν το ολυμπιακό άθλημα του καράτε (κάτα και κούμιτε), κάτι που σημαίνει ότι οι αγώνες διπλασιάζονται σε σχέση με τις συμμετοχές.

Τόσο σήμερα Σάββατο όσο και αύριο Κυριακή οι αγώνες ξεκινούν στις 9 π.μ., ενώ σήμερα στις 1 μ.μ. θα βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού Περιφέρειας Κρήτης, κ. Νίκος Συριγωνάκης. Στους δύο άνδρες θα απονεμηθεί αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά τους στο Παγκρήτιο Κύπελλο καράτε 2017, ενώ αναμένεται να βραβεύσουν και όσους αθλητές αγωνίζονται εκείνη την ώρα.

Στη διοργάνωση θα παρευρίσκονται, μεταξύ άλλων, και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε κ. Χρήστος Μπουλούμπασης, η γενική γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Εμμανουέλα Ποντίδα, ο επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γεώργιος Γερόλυμπος, καθώς και μέλη της επιτροπής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News