default-image

Τα ζευγάρια των πλέι οφ της Ευρωλίγκας

Μπάσκετ
Τα ζευγάρια των πλέι οφ της Ευρωλίγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Ολυμπιακός-Εφές και Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε τα γνωρίζαμε από χθες, σήμερα μάθαμε και τα άλλα δύο ζευγάρια που συμπληρώνουν τα πλέι οφ της φετινής Ευρωλίγκας.

Συμπληρώθηκε το παζλ της φετινής οκτάδας στην Ευρωλίγκα μετά τη νίκη της Νταρουσάφακα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Η τουρκική ομάδα επικράτησε των Σέρβων στον «τελικό» με 78-62 και κάπως έτσι «έκλεψε» την ύστατη στιγμή το τελευταίο εισιτήριο.

Η ομάδα του Μπλατ προκρίθηκε ως όγδοη και στα προημιτελικά θα διασταυρώσει με την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Μπασκόνια τερμάτισε οριστικά στην έβδομη θέση και θα παίξει με την δεύτερη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Από χθες γνωρίζαμε πως ο Ολυμπιακός θα διασταυρωθεί με την Εφές και ο Παναθηναϊκός με την Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς, με τις ελληνικές ομάδες, τη βασίλισσα και τους πρωταθλητές Ευρώπης να έχουν πλεονέκτημα έδρας με… φόντο το Final-4 της Πόλης.

Υπενθυμίζεται πως οι σειρές θα κριθούν στις τρεις νίκες (δύο ματς εντός, δύο εκτός, ένα εντός). Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν το διήμερο 18-19 και τα δεύτερα 20-21.

Αναλυτικά τα ζευγάρια

Ρεάλ Μαδρίτης-Νταρουσάφακα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπασκόνια

Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές

*Οι πρώτες ομάδες έχουν το πλεονέκτημα έδρας

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News