default-image

Βγήκε το πρόγραμμα του φετινού "Μάχης Κρήτης"

Ποδόσφαιρο
Βγήκε το πρόγραμμα του φετινού "Μάχης Κρήτης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου η διοργάνωση του 33ου Παγκρήτιου Κυπέλλου «Μάχης της Κρήτης» 2017, το οποίο θα γίνει στο Τυμπάκι το διήμερο 13-14 Μαϊου.

Οι εκπρόσωποι των Ενώσεων της Κρήτης προσκλήθηκαν χθες σε σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΣΗ ενόψει του φετινού τουρνουά. Το παρών έδωσαν οι κ.κ. Μιχάλης Παπαγεωργίου, Κωστής Λεμπιδάκης (ΕΠΣ Λασιθίου), Μιχάλης Κουλιεράκης, Δημήτρης Φανδριδάκης (ΕΠΣ Χανίων), Τίτος Χνάρης, Νίκος Μαρκουλιδάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου).

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής της ΕΠΣΗ, τους εκπροσώπους υποδέχτηκαν οι κ.κ. Κουτεντάκης και Παπαγγελής ενώ στη συνέχεια έγινε ανάλυση και επισημάνσεις για την προκήρυξη και συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της φετινής διοργάνωσης, η οποία θα έχει χαρακτήρα ενός σπουδαίου αθλητικο-πολιτισμικού γεγονότος για το Τυμπάκι και την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς. Επίσης έγινε η κλήρωση για το πρόγραμμα της διοργάνωσης, με τους αγώνες να γίνονται στο γήπεδο Τυμπακίου.

Σάββατο 13 Μαϊου

Α' αγώνας (ώρα έναρξης 15:30)

ΕΠΣ Ηρακλείου-ΕΠΣ Χανίων

Β' αγώνας (ώρα έναρξης 17:30)

ΕΠΣ Λασιθίου-ΕΠΣ Ρεθύμνου

Κυριακή 14 Μαϊου

Μικρός τελικός (έναρξη 10:00)

Ηττημένοι προκριματικών

Τελικός (ώρα έναρξης 12:00)

Νικητές προκριματικών

*Θα ακολουθήσουν οι απονομές και η τελετή λήξης.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, η Οργανωτική Επιτροπή της ΕΠΣΗ παρέθεσε μέσα σε όμορφο κλίμα γεύμα στους εκπροσώπους των κρητικών ΕΠΣ, στο εστιατόριο «Sentuki».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News