default-image

Παρουσία Καραγκούνη η σύσκεψη στην Περιφέρεια

Αθλητισμός
Παρουσία Καραγκούνη η σύσκεψη στην Περιφέρεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη, ως εκπροσώπου της Εθνικής ομάδας του 2004, πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης συνάντηση ενόψει του σπουδαίου φιλικού αγώνα που προγραμματίζεται για τις 7 Ιουνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο ανάμεσα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 και την κάτοχο του Champions League  του 2010, την ομάδα της Ίντερ.

Ο παλαίμαχος άσος, έχοντας την εμπειρία και του τρόπου λειτουργίας της Ίντερ, αφού έχει περάσει κατά το παρελθόν από τις τάξεις της, κατέθεσε τις απόψεις του για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Στην εκδήλωση παρών ήταν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς.

Πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός αφού το Ηράκλειο τις πρώτες μέρες του Ιούνη θα βρεθεί στο επίκεντρου του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος. Μάλιστα μέσω της Cosmote tv που έχει πάρει τα δικαιώματα του αγώνα, το παιχνίδι θα προβληθεί τόσο στην Ιταλία όσο και στην Κίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ίντερ θα έχει δικό της συνεργείο στο Ηράκλειο για την κάλυψη του αγώνα.

Στην πόλη μας θα βρεθούν το συγκεκριμένο διάστημα μεγάλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου αφού εκτός από τα ποδοσφαιρικά αστέρια της Ιταλικής ομάδας, πολύ πιθανό είναι  να συνοδεύσει την αποστολή και ο πρόεδρος της Ίντερ Μάσιμο Μοράτι.

Οι εκπρόσωποι του Ηρακλείου διαβεβαίωσαν τον Γιώργο Καραγκούνη ότι το Ηράκλειο έχει τις δυνατότητες να διοργανώσει ένα ακόμη σπουδαίο αθλητικό γεγονός όπως άλλωστε το έχει πράξει και κατά το παρελθόν. Οι παρευρισκόμενοι στη συνάντηση μίλησαν για τα οργανωτικά θέματα (γήπεδο, ξενοδοχεία, πρόγραμμα εκδηλώσεων κ.τ.λ.) και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό.

Πάντως οι διοργανωτές δίνουν μεγάλη σημασία και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι της φιλικής αυτής συνάντησης αφού θα πραγματοποιηθούν μία σειρά από εκδηλώσεις για την προβολή του νησιού.  

Ρεπορτάζ: Μανώλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News