default-image

Παράσχος: Αδικήσαμε τους εαυτούς μας

Αθλητισμός
Παράσχος: Αδικήσαμε τους εαυτούς μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Παράσχος, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, χθες στα Περβόλια με 2-0,  τόνισε πως αδίκησαν τους εαυτούς τους οι παίκτες του Πλατανιά και πως έπεσαν πάνω σε ένα καλό τερματοφύλακα. Θεωρεί πως η συγκεκριμένη νίκη τους αφήνει εκτός πεντάδας, πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του για την πορεία του δεύτερου γύρου, πως αναμένεται να δώσει ευκαιρίες στα πιο νέα παιδιά στα τελευταία ματς και πως μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός της νέας περιόδου.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς, είχαμε άσχημο αποτέλεσμα. Δεν αξίζαμε να φαίνεται ότι η ΑΕΚ πέτυχε εύκολη νίκη. Φάγαμε εύκολα γκολ και κυρίως στο πρώτο μέρος αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Δεν είχαμε την ηρεμία να τελειώσουμε τις φάσεις και να σκοράρουμε. Πέσαμε σε έναν καλό τερματοφύλακα, έκανε καλό παιχνίδι ο Μπάρκας και έπαιξε ρόλο στο γεγονός ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε γκολ με ένα σουτ και τα πράγματα έγιναν δύσκολα για εμάς. Αν κερδίζαμε το παιχνίδι, θα βάζαμε δυνατή υποψηφιότητα να διεκδικήσουμε την πεντάδα μέχρι το τελευταίο ματς. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονα από τα παιδιά, έκαναν ό,τι μπορούσαν και ειδικότερα ο δεύτερος γύρος ο δικός μας ήταν καταπληκτικός. Στα παιχνίδια που απομένουν θα κοιτάξουμε μήπως χρησιμοποιήσουμε κάποια παιδιά που δεν έχουν συμμετοχές.

Μετά το Πάσχα, αφού δώσουμε και το ματς με τον Πανιώνιο, θα αρχίσουμε τον προγραμματισμό, θα τα βάλουμε όλα σε μια σειρά. Θα εξαρτηθεί και από τις διαθέσεις του προέδρου τι θα κάνουμε στο μεταγραφικό παζάρι. Πολλά συμβόλαια λήγουν, θα φύγουν παίκτες που ήταν φέτος στο βασικό κορμό. Το πρωτάθλημα του χρόνου θα είναι ακόμα πιο δύσκολο, πιο ανταγωνιστικό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News