default-image

Για το μικρό Γιώργο στην Κρήτη αστέρια της μπάλας vid-pics

Κρήτη
Για το μικρό Γιώργο στην Κρήτη αστέρια της μπάλας vid-pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας αγάπης και αλληλεγγύης έγινε σήμερα στη Νεάπολη Λασιθίου, όπου όλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον μικρό Γιώργο.

Ένα φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για τον 4χρονο από το Βραχάσι που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας έχοντας προσβληθεί από όγκο στην κοιλιακή χώρα.

Με διοργανωτή την Αθλητική Ένωση Νεάπολης και πολλών φορέων της ευρύτερης περιοχής, η τοπική ομάδα, αλλά και αυτή του Βραχασίου υποδέχθηκαν τη Μικτή ομάδων του ΠΣΑΠ.

Ο κόσμος του Λασιθίου και όχι μόνο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, καθώς η κερκίδα του γηπέδου ήταν κατάμεστη.

Όλοι μια αγκαλιά για το μικρό Γιώργο, ενώ μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν εκεί. Καραγκούνης, Γιαννακόπουλος, Μπασινάς, Νιόπλιας, Κυργιάκος, Φραντζέσκος, Κιάσσος και άλλοι έδωσαν το παρών και έστειλαν το μήνυμα για όσα προσφέρει ο αθλητισμός εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Τα έσοδα του φιλικού θα διατεθούν για το ταξίδι που πρέπει να κάνει στο εξωτερικό ο μικρός Γιώργος με την οικογένεια του.

Την Παρασκευή  διοργανώνεται μία μουσική εκδήλωση από τους φορείς της περιοχής στο Σίσι, οι οποιοι και καλούν τον κόσμο να στηρίξει και αυτήν την προσπάθεια. Το ραντεβού δίδεται στις 20.00 με σύνθημα  "Τραγουδάμε για τον μικρό Γιώργο", στο Κέντρο εκδηλώσεων Αετός στην Ταρμαρο Σίσι Λασιθίου, με Κρητικούς καταξιωμένους καλλιτέχνες που συμμετεχουν αφιλοκερδώς. (Στεφανάκης Τριαντάφυλλος, Πετσάκης - Κακουδάκης, Μπετίνης Δημήτρης, Σουλαδάκης Κωστής κ.ά.

Ο μικρός Γιώργος δεν το βάζει κάτω

Σε ηλικία μόλις 4 ετών διαγνώστηκε με όγκο στην κοιλιακή χώρα και έκτοτε δίνει μεγάλο αγώνα για την ίδια του τη ζωή.

Έχουν υπάρξει ήδη, χειρουργεία και πολλές θεραπείες ανά την Ελλάδα, όμως αυτήν την φορά η κατάσταση της υγείας του απαιτεί την μεταφορά του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Παρίσι ώστε να συνεχίσει την μάχη αυτή με αυτοπεποίθηση και περίσσια θέληση για ζωή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μακροχρόνια παραμονή, οι θεραπείες και τα χειρουργεία που έχουν εξοντώσει οικονομικά την οικογένεια του θα συνεχιστούν. Για τον λόγο αυτό φορείς και πολίτες κινητοποιούνται και μέσω εκδηλώσεων αγάπης στέκονται αρωγοί στον αγώνα του 4χρονου και της οικογένειας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ο 4ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ

Αναλυτικότερα το μήνυμα των διοργανωτών είναι :"Όλοι μαζί προσπαθούμε για τον μικρό Γιώργο , ηλικίας 4 χρόνων, ο οποίος διαγνώσθηκε με όγκο στην κοιλιακή χώρα και  εξακολουθεί να δίνει το δικό του αγώνα με χειρουργεία και πολλές θεραπείες ανά την Ελλάδα.Σε κάθε δράση μας που ως κύριο χαρακτηριστικό της έχει την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά, προσπαθούμε η οργάνωση της να γίνεται με μηδενικό κόστος, προκειμένου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, να διατεθούν αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό τον οποίο υλοποιείται.Γνωρίζοντας την ευαισθησία και τον ανθρωπισμό που διαθέτει η κοινωνία μας είμαστε σίγουροι πως θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας και θα στηρίξετε με την παρουσία σας και τις δύο εκδηλώσεις."

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης - Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News