default-image

Το οφείλει στην βαριά φανέλα του!

Ποδόσφαιρο
Το οφείλει στην βαριά φανέλα του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό άλλες συνθήκες, σε οποιοδήποτε αξιόπιστο πρωτάθλημα του κόσμου, ο ΟΦΗ τώρα θα ήταν λίγους βαθμούς πίσω από τις πρώτες θέσεις και θα μπορούσε να ελπίζει ακόμα ότι μπορεί να διεκδικήσει ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου.

Γράφει ο Μανόλης Βαρδαλαχάκης

Σε αξιόπιστο όμως... Όχι σε αυτό το πρωτάθλημα της Football League που βασιλεύει η βρωμιά και η δυσωδία. Ναι οι απώλειες που είχε ο ΟΦΗ είναι περισσότερες απ' ότι επιτάσσει το όνομα και η δυναμική του. Σίγουρα, δεν του φταίνε μόνο οι άλλοι. Η εσωτερική ευθύνη είναι μεγάλη.

Γιατί ισοφαρίστηκε στην εκπνοή από Κισσαμικό και Καλλονή. Γιατί έφαγε δύο γκολ μέσα στο "Γεντί Κουλέ" από την Καλλονή, γιατί έχασε και από τα Τρίκαλα με μισή ευκαιρία. Γιατί σπατάλησε ένα τσουβάλι γκολ στην Σπάρτη και τελικά δεν πήρε ούτε βαθμό.

Προσέξτε όμως. Όλοι σε ένα πρωτάθλημα έχουν τις καλές και τις κακές τους μέρες. Αλλά οι άλλοι στις κακές μέρες ξέρουν να κάνουν τα κουμάντα τους παρασκηνιακά!

Είδαμε ότι... τα πεναλτάκια δίνονταν αφειδώς. Και όταν το πράγμα ζόριζε περισσότερο, έμπαιναν τα μεγάλα μέσα. Όπως έγινε στην Καλλιθέα την Κυριακή στο ματς της Λαμίας. Οι γηπεδούχοι, χωρίς να γνωρίζει κανείς το λόγο, έπαιξαν χωρίς τους δύο πιο φορμαρισμένους παίκτες τους (Τσίπρας-Μπέλλης). Ο προπονητής Κουρμπανάς δεν πήγε στο γήπεδο επειδή (λένε) ήταν άρρωστος, αλλά εκείνος την άλλη μέρα παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Αλήθεια, εκεί μήπως χρειάζεται ποδοσφαιρικός εισαγγελέας; Ή μήπως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είναι μόνο για να καλύπτει σκανδαλωδώς υποθέσεις όπως η μη εκδίκαση της ένστασης ΟΦΗ και Άρη για τον Ντουρμισάι;

Όπως και να έχει ο ΟΦΗ έχει μπροστά του ακόμα 10 παιχνίδια και για να ακριβολογούμε 9, αφού το ένα είναι με τον Πανθρακικό και θα πάρει τους βαθμούς ξεκούραστα. Τώρα έχει 48 βαθμούς και απαραίτητη υποχρέωση είναι το κοντέρ να σταματήσει στους 78! Τους 30 βαθμούς που απομένουν, ο ΟΦΗ και μπορεί αλλά και πρέπει να τους πάρει.

Για να δώσει τις απαντήσεις του στην κάθε "Μπαρτσελόνα" της κατηγορίας. Γιατί είναι μεγάλη ομάδα και έτσι πρέπει να παίξει μέχρι το τελευταίο ματς, όπως είπε και ο Νίκος Παπαδόπουλος. Το οφείλει στην ιστορία του. Το οφείλει στην βαριά φανέλα του...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News