default-image

Διακρίσεις στους Πανελλήνιους αγώνες για τον Παγκρήτιο

Σπορ
Διακρίσεις στους Πανελλήνιους αγώνες για τον Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα χάλκινο μετάλλιο και πολλά πλασαρίσματα σε τελικούς επέστρεψε η αποστολή του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου από τους Πανελλήνιους αγώνες αεροβόλων όπλων. Οι αγώνες έλαβαν μέρος στο εθνικό σκοπευτήριο Βύρωνα στην Αττική, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 1-2/04/17.

Ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος συμμετείχε σε όλα τα αγωνίσματα ( Πιστόλι -  Τυφέκιο ) και σε όλες τις κατηγορίες ( Άνδρες -  Γυναίκες - Έφηβοι - Νεάνιδες ). Μάλιστα, ο σύλλογος θα είχε πολλές παραπάνω επιτυχίες εάν την πρώτη μέρα δεν είχε γίνει το λάθος της ερμηνείας ενός κανονισμού από τους κριτές, όπου αναφέρθηκαν στην αφαίρεση από τα όπλα πιστολιού και τυφεκίου το επιπλέον βάρος όπου έδιναν μεγαλύτερη ευστάθεια στους σκοπευτές - σκοπεύτριες.

Επίσης για πρώτη φορά έγινε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κωφών όπου συμμετείχε και αθλητής του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου και αθλητής του Σωματείου Κωφών Κρήτης   «ΜΙΝΩΑΣ» με αποτέλεσμα 301/600 άριστα ικανοποιητικό για την λίγη προετοιμασία που είχε κάνει. Στους αγώνες για την μάχη της Κρήτης στα Χανιά στις 27/05 θα κυνηγήσει την πρόκριση για την Ολυμπιάδα Κωφών που θα γίνει το καλοκαίρι στην Τουρκία.

Αεροβόλο Τυφέκιο Ανδρών: 3η θέση με χάλκινο μετάλλιο με τον Κωνσταντίνο Βερτούδο

Αεροβόλο Τυφέκιο Εφήβων: 7η θέση με τον Χρήστο Τριανταφυλλίδη

Αεροβόλο Τυφέκιο Νεανίδων: 5η θέση με την Ειρήνη Κοκολάκη

Αεροβόλο Πιστόλι  Νεανίδων: 4η θέση με την Αθανασία Μαρούλη

Επόμενος Αγώνας του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου είναι αυτό το Σαββατοκύριακο 8-9/04/17 στα αγωνίσματα Πυροβόλων πιστολιών και τυφεκίων στις κατηγορίες εφήβων και νεανίδων στα σκοπευτήρια του Βύρωνα και της Μαλακάσας στην Αττική.

Ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την κοινοπραξία ANEK-SUPERFAST για την χορηγία τους στις μετακινήσεις του συλλόγου από Ηράκλειο - Πειραιά και Πειραιά Ηράκλειο, επίσης το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου για την άψογη συνεργασία τους. Επίσης ενημερώνει ότι οι προπονήσεις των Αεροβόλων όπλων άρχισαν κανονικά στα σκοπευτήρια αεροβόλων όπλων στην Νέα Αλικαρνασσό Μικράς Ασίας 3 και στο Παγκρήτιο Στάδιο Θύρα 19.

Στην Νέα Αλικαρνασσό το σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων είναι ανοιχτό  Δευτέρα - Τετάρτη - Πέμπτη από τις 18:00 έως 21:00 και στο Παγκρήτιο Στάδιο Τρίτη - Πέμπτη από τις 18:00 έως 20:00.

Πληροφορίες στο site: pas-shooting.gr

και στα τηλέφωνα: 6936851330 και 2810-244918

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News