Αθλητισμός

Ζητάει ΕΔΕ κατά υπαλλήλου της Football League o ΟΦΗ!

Μια νέα διάσταση δίνεται στην υπόθεση της ένστασης της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της Λαμίας για τον ποδοσφαιριστή Ντουρμισάι, με το νομικό εκπρόσωπο του ΟΦΗ να ζητά ΕΔΕ κατά υπαλλήλου!


Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Μανόλης Φωτάκης στην χθεσινή συνεδρίαση της Football League κατήγγειλε τον υπάλληλο της Football League κ. Κούνουπα, o οποίος παραπληροφόρησε την ΠΑΕ, με αποτέλεσμα αυτή να καταθέσει ελλιπές, ως προς το ποσό, παράβολο για την καταγγελία κατά της Λαμίας! Έτσι υπάρχει κίνδυνος, εφόσον η ένσταση εκδικαστεί, να απορριφθεί για ελλιπές παράβολο.

Ο κ. Φωτάκης ζήτησε ΕΔΕ κατά του συγκεκριμένου υπαλλήλου, αφού ενώ το παράβολο ήταν 800 ευρώ, ο ίδιος επέμενε ότι ήταν 700. Ο ΟΦΗ θεωρεί ότι η ενέργειά του αυτή ήταν σκόπιμη και, μάλιστα, ο νομικός των «μελανόλευκων» είχε μάρτυρα τον Ορφανίδη. Ο τελευταίος σημείωσε ότι η επιμονή Φωτάκη ήταν μεγάλη, καθώς ο ΚΑΠ προβλέπει παράβολο 800 ευρώ, όμως ο Κούνουπας, σύμφωνα, με την πλευρά της ομάδας του Ηρακλείου, επικοινώνησε με υπάλληλο της ΠΑΕ και της ζήτησε να καταθέσει 700! Σημειώνεται, πάντως, ότι η ΠΑΕ Άρης έχει καταθέσει παράβολο 800 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια