default-image

Ραντεβού στη Νεάπολη για τον μικρό Γιώργο!

Ποδόσφαιρο
Ραντεβού στη Νεάπολη για τον μικρό Γιώργο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λένε πως στο ποδόσφαιρο κάνεις φίλους! Και ειδικά πως στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αυτό είναι και το μεγαλύτερο κέρδος! Σήμερα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νεάπολη Λασιθίου.

Και δεν είναι μόνο... ποδοσφαιρικοί αυτοί οι δρόμοι αλλά δρόμοι καρδιάς, φιλίας και ανθρωπιάς! Ποδοσφαιρικά αστέρια του παρελθόντος θα δώσουν το "παρών" στο φιλικό με σκοπό την στήριξη του μικρού Γιώργου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Η σέντρα έχει προγραμματιστεί στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Νεαπόλεως Λασιθίου "Περικλή Μελιδονιώτη", όπου μια Μικτή ομάδα Νεαπόλεως-Βραχασίου θα αντιμετωπίσει την Μικτή ομάδα ΠΣΑΠ, που θα αποτελείται με παίκτες από την Εθνική του 2004 και όχι μόνο (Καραγκούνης, Μπασινάς, Γεωργάτος, Κυριάκος, Γιαννακόπουλος, Μαχλάς, Νιόπλιας, Χανιωτάκης, Χατζηνικολάου, Μαρινάκης, Φραντζέσκος, Κιάσσος, Βόκολος).

Επιπλέον, αυριο Παρασκευή 7 Απριλίου στις 20:00 διοργανώνεται η εκδήλωση "Τραγουδάμε για τον μικρό Γιώργο"  στο κέντρο εκδηλώσεων "Αετός" στην Τάρμαρο Σισίου Λασιθίου με κρητικούς καταξιωμένους καλλιτέχνες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς (Στεφανάκης Τριαντάφυλλος, Πετσάκης - Κακουδάκης, Μπετίνης Δημήτρης, Σουλαδάκης Κωστής κ.ά.) «Όλοι μαζί προσπαθούμε για τον μικρό Γιώργο, ηλικίας 4 χρόνων, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας», είναι το κεντρικό μήνυμα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ο 4ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ

Το μήνυμα του Κ. Καστελλιανάκη

Ως οικοδεσπότης στο σημερινό σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με ιερό πραγματικά σκοπό αφού πρόκειται για τη ζωή ενός 4χρονου αγοριού, στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη" μίλησε χθες ο πρόεδρος της ΑΕ Νεαπόλεως Κώστας Καστελλιανάκης. Ένας νέος άνθρωπος που κάνει ό, τι μπορεί γενικότερα για να στηρίξει τα παιδιά της περιοχής του και όπως θα διαπιστώσετε δίνει και μάχη ακόμα και στην ποδοσφαιρική ομάδα που διοικεί, για να παίζουν παιδιά της περιοχής. Ο κ. Καστελλιανάκης μίλησε καταρχάς για την παρουσία των μεγάλων ονομάτων: "Πραγματικά έρχονται ποδοσφαιριστές με τεράστια ιστορία στο ποδόσφαιρο της χώρας μας! Η Ελλάδα μας ολόκληρη χρωστάει πολλά σε αυτά τα παιδιά που θα έρθουν να παίξουν! Είναι συγκινητικό που καταλαβαίνουν αμέσως τον ιερό σκοπό και έρχονται αλλά σίγουρα πρόκειται για ποδοσφαιριστές που κάνουν μεγάλη τιμή στην περιοχή μας, στη Νεάπολή μας και το Λασίθι που έρχονται να αγωνιστούν και ταξιδεύουν για το παιχνίδι αυτό!"

Ένα μέρος Νεάπολη, ένα Βραχάσι

Ο πρόεδρος έκανε αναφορά και στη δική του ομάδα και όπως θα διαπιστώσετε βρέθηκε η λύση στο να μην μείνει κανείς με παράπονο! Μιλάμε για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και όλοι ήθελαν να αγωνιστούν οπότε έπρεπε να εντοπιστεί η χρυσή τομή: "Πραγματικά ήθελαν όλοι να παίξουν! Αυτό που αποφασίστηκε είναι να παίξει ένα ημίχρονο η ομάδα της Νεάπολης και ένα αυτή του Βραχασίου!"

Να σημειωθεί πως το αντίτιμο του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 ευρώ και σίγουρα πρέπει ο κόσμος και η τοπική κοινωνία, ακόμα και από το υστέρημά της να μην αφήσει κανένα απούλητο! Τέλος, ο κ. Καστελλιανάκης μίλησε και για τη φιλοσοφία που υπάρχει στην ομάδα του που αγωνίζεται στην Α΄Κατηγορία της ΕΠΣ Λασιθίου... "Στην περιοχή μας υπήρχε νομίζω μια κακή, λανθασμένη φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο. Γενικότερα. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να παίξουν τα παιδιά της περιοχής μας στην ομάδα και να προσπαθήσουμε μέσα από αυτή τη διαδικασία να πάει η ομάδα μας όσο ψηλότερα γίνεται!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News