default-image

Μόνο υπερηφάνεια για τον ΠΟΑ!

Ποδόσφαιρο
Μόνο υπερηφάνεια για τον ΠΟΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ήττα από τον Ιωνικό ουσιαστικά έσβησε για τον ΠΟΑ το όνειρο της διεκδίκησης της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ασφαλώς όμως, δεν μπορεί να σβήσει την φετινή ηρωική και ψυχωμένη προσπάθεια στο σωματείο του Ατσαλένιου, που το είχε φέρει να διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την κορυφή.

Στον ΠΟΑ, βέβαια, ουδέποτε τέθηκε ως αυτοσκοπός το πρωτάθλημα γι' αυτό και όλο αυτό το διάστημα η ομάδα κινούνταν με χαμηλούς στόχους και δεν παρέκλινε καθόλου από την φιλοσοφία στο ξεκίνημα της σεζόν. Γι' αυτό και ουδέποτε υπήρξε επίσημη αντίδραση για την διαιτησία του κ. Φώτη από την Εύβοια, ο οποίος ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών με τα σφυρίγματά του εις βάρος του ΠΟΑ.

Το μήνυμα Κρασανάκη

Το ζήτημα πλέον είναι η ομάδα να μην «σβήσει» τις μηχανές αλλά να συνεχίσει με την ίδια δυναμική για να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί στο πρωτάθλημα. Αυτό άλλωστε ήταν και το μήνυμα του Βασίλη Κρασανάκη προς τους παίκτες μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Όπως τους είπε στα αποδυτήρια: «Μπορεί να νιώθετε πικραμένοι και αδικημένοι από το αποτέλεσμα, όμως σας αξίζουν συγχαρητήρια για την απόδοσή σας, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ως μοναδικό στόχο τον πρωταθλητισμό. Θέλω στα εναπομείναντα ματς να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και να επιβεβαιώσετε την προσωπικότητα και την ποδοσφαιρική σας αξία. Να διαφυλάξετε ότι έχει πετύχει η ομάδα μέχρι τώρα». Παράλληλα, στον ΠΟΑ υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τον φίλαθλο κόσμο, με τους Ατσαλενιώτες να τονίζουν συνεχώς πόσο υπερήφανοι νιώθουν για το σύλλογο.

Βουνό το πρόγραμμα

Στην Γ' Εθνική απομένουν έξι αγωνιστικές, με τον ΠΟΑ να έχει πέντε παιχνίδια στο πρόγραμμά του και ένα ρεπό την 26η αγωνιστική. Το πρόγραμμα στο φινάλε είναι βουνό, καθώς από τα πέντε παιχνίδια, τα τέσσερα είναι εκτός έδρας (!) και μόλις ένα στο Ατσαλένιο, αυτό με το ΙΝΚΑ την 28η αγωνιστική. Αναλυτικά:

25η Ιάλυσος-ΠΟΑ

26η ΡΕΠΟ

27η Ηλυσιακός-ΠΟΑ

28η ΠΟΑ-ΙΝΚΑ

29η Εθνικός-ΠΟΑ

30η Άγιος Ιερόθεος-ΠΟΑ

Σάββατο στη Ρόδο

Ο ΠΟΑ θα αγωνιστεί το Σάββατο στη Ρόδο (αντί Κυριακής) για συγκοινωνιακούς λόγους. Η αποστολή θα αναχωρήσει με αεροπλάνο το πρωί του Σαββάτου και το ίδιο βράδυ θα επιστρέψει με το πλοίο. Ωστόσο είναι πάρα πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα με τους Βρεττό, Τριανταφύλλου, Χατζηανδρέου να είναι τιμωρημένοι και τον Ρουμπάκη τραυματία…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News