default-image

Διπλό στο Περιστέρι για τον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Διπλό στο Περιστέρι για τον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, επικρατώντας 0-2 για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ακόμη κι αν ο Μπίσεσβαρ σκόραρε στο 2', με υπέροχη κίνηση - πλασέ στην οποία αποτυπώθηκε όλη η κλάση του, γκολ που αφιερώθηκε στον Γιάννη Μυστακίδη, ο ΠΑΟΚ δεν έπαψε να πιέζει ψηλά τον Ατρόμητο.

Ο Ίβιτς επέλεξε πειραματική σύνθεση, τα τρεξίματα όμως δεν έλειψαν, με αποτέλεσμα ο "Δικέφαλος" να έχει κατοχή, να κυκλοφορεί σωστά την μπάλα και να βγάζει επιθέσεις όπως του 21' με τον Κουλούρη να δοκιμάζει τ' αντανακλαστικά του Γκορμπούνοφ και τον Λέοβατς να σουτάρει στο δοκάρι. Ο νεαρός φορ ήταν ο... φορ που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ. Στιβαρός, με καλή υποδοχή της μπάλας, άνοιγμα χώρων για τους εξτρέμ και μέσα στις φάσεις. Δεν του έλειψε ούτε το γκολ, αφού στο 38' ο Κίτσιου έκανε το γύρισμα και αυτός εκτέλεσε με τη μία.

Ήταν τότε που το ματς τέλειωσε. Ο Ατρόμητος πήγε από τη μία τελική στις επτά και είχε δύο σωστά ακυρωθέντα γκολ με Λε Ταλέκ και Ντιγκινί, περισσότερο όμως απείλησε με το παρ' ολίγον αυτογκόλ του Μαλεζά (58') και μία κεφαλιά του Φυτανίδη (75').

Αντιθέτως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε είτε με τον Κουλούρη είτε με τον Ουάρντα, που πήρε συγχωροχάρτι, είτε ακόμη και με τον... γκολτζή Κάνιας να διευρύνει το προβάδισμά του. Δεν χρειάστηκε. Το 2-0 του έφτανε για να περάσει, σε πρώτη φάση, τον Πανιώνιο και να προειδοποιήσει τον Παναθηναϊκό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης (38' Λημνιός), Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης (83' Κοντοές), Μανιάτης, Ουμπίδες, Τόνσο, Κυριακίδης, Ντιγκινί (77' Πλατέλλας), Λε Ταλέκ.

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Κάτσε (69' Σάκχοφ), Μπίσεσβαρ (77' Ουάρντα), Κάμπος (83' Μάτος), Κουλούρης.

Πηγή: www.contra.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News