default-image

Τεσσάρα και προσπέραση από Αστέρα Τρίπολης!

Ποδόσφαιρο
Τεσσάρα και προσπέραση από Αστέρα Τρίπολης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασιστικό βήμα παραμονής πραγματοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος αξιοποίησε σχεδόν στο απόλυτο τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στον αγώνα με την ΑΕΛ και νίκησε με 1-4 μέσα στο "AEL FC Arena", παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης και προσπερνώντας την αντίπαλό του στη 12η θέση της Super League.

Χατ τρικ σημείωσε ο Μιχάλης Μανιάς, ο οποίος έφτασε τα επτά γκολ σε 15 αγώνες πρωταθλήματος με τον Αστέρα από τον Ιανουάριο ενω ένα γκολ σημείωσε ο Μάσα.

Αποδοκιμασίες για τους γηπεδούχους τόσο στο τέλος του 1ου μέρους όσο και στο τέλος του αγώνα.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν ακόμα και με τρία γκολ σε 30 λεπτά αγώνα, ωστόσο οι "βυσσινί" πήραν μπροστά αμέσως μετά, μείωσαν με τον Θωμά Ναζλίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει σε πέναλτι τον Αντόνιο Ντοναρούμα στο 39'.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Αστέρας έμεινε για τέταρτο σερί ματς αήττητος στην επιστροφή του Στάικου Βεργέτη και μετά από τρεις σερί ισοπαλίες 1-1, έφτασε στο "τρίποντο" που τον απομακρύνει κατά τέσσερις βαθμούς από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Η ΑΕΛ που είχε την κατοχή, τις καλές στιγμές και το χαμένο πέναλτι, πλήρωσε την εμμονή της να επιτίθεται μόνο με γεμίσματα, τα οποία αποδείχθηκαν εύκολη λεία για την άμυνα των Αρκάδων. Η απώλεια του πέναλτι δε, της έκοψε τον ρυθμό της αντεπίθεσης και δεν κατάφερε ποτέ να ξαναμπεί στον αγώνα.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Άντονι, Φάρκας, Κόντορ, Μασαλέσα (81' Ευμορφίδης), Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (75' Καπός), Βαρέλα (54' Αναστασόπουλος), Αβραάμ, Ναζλίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Ντοναρούμα, Μπέρτος, Τριανταφυλλόπουλος, Σέλιν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Μάσα (90+2' Κώτσιρας), Φαρίνια (81' Κυριακόπουλος), Ιωαννίδης (66' Χαμντανί), Μανιάς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News