default-image

Η Ξάνθη εύκολα 3-0 τον Παναιτωλικό

Ποδόσφαιρο
Η Ξάνθη εύκολα 3-0 τον Παναιτωλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνετη και... ωραία σήμερα η Ξάνθη, κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Παναιτωλικό στα Πηγάδια...

Η εκτελεστική δεινότητα του Χαμζά Γιουνές ήταν εκείνη που έκανε τη διαφορά. Ο Τυνήσιος ήταν αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών στην Ξάνθη. Από τη μία ήταν αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς μετά την αντίδρασή του κατά την αλλαγή του στο ματς με τον ΠΑΣ που έφερε την ανακοίνωση του Χρήστου Πανόπουλου και την τιμωρία του παίκτη. Από την άλλη, όμως, ο Γιουνές ήταν εξαιρετικός στο ματς με τον Παναιτωλικό σημείωσε δύο τέρματα και κυνηγά τον Μάρκους Μπεργκ για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ (20 γκολ ο Σουηδός και 17 ο Τυνήσιος).

Γενικότερα οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι με την τριάδα των Βασιλακάκη, Πιτσέλι και Λάζιτς να "κεντάει" πίσω από τον Γιουνές. Με αυτό το τρίποντο οι Ακρίτες έφτασαν στους 44 βαθμούς, έναν πάνω από την ΑΕΚ που βρίσκεται πλέον στην έκτη θέση και αύριο (06/04) κοντράρεται με τον Πλατανιά σε ένα σημαντικό ματς για τα playoffs.

Στην αντίπερα όχθη ο Παναιτωλικός πήγε αδιάφορος στην Ξάνθη αφού δεν κυνηγά τίποτα, είχε τις ευκαιρίες του, αλλά η επιθετική του δυστοκία, αλλά και ο Ζίβκοβιτς δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το ματς.

Γήπεδο: Ξάνθη Arena

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Ι. Κοντιζάς (Πειραιά), Α. Χουσκόγλου (Θράκης)

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Γουάλας, Ντε Λούκας (62' Καμαρά), Λουσέρο, Πιτσέλι (71' Τριάδης), Βασιλακάκης, Λάζιτς, Γιουνές

Παναιτωλικός (Χάβος): Κυριακίδης, Παπάζογλου, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης (64' Ρότσα), Μάκος (64' Μπράβο), Πάουλο, Λόπες, Ρέι, Ρόσα (46' Κλέσιο), Μαρκόβσκι

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News