default-image

Παπαδόπουλος: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"

Πολιτισμός
Παπαδόπουλος: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και τους συνεργάτες του στον Εργοτέλη έδωσε χθες ο Σούλης Παπαδόπουλος που είπε χαρακτηριστικά πως "νιώθαμε πρώτη φορά πως παίζαμε στην έδρα μας!"

Επίσης απάντησε στον τεχνικό του Ιωνικού που έκανε δήλωση στο Ατσαλένιο πως "η ομάδα της Νίκαιας είναι φαβορί": "Να του θυμίσω ότι εμείς έχουμε παίξει 1 παιχνίδι λιγότερο και συνεπώς θεωρητικά έχουμε το πλεονέκτημα."

Ο τεχνικός του Εργοτέλη πρόσθεσε: "Είμαι υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα που έχω στον Εργοτέλη, καθώς οι αντίπαλοι μας παραδέχονται πλέον ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, όπως έκανε και ο τότε προπονητής του Ιωνικού μετά τον πρόσφατο μεταξύ μας αγώνα. Έχω πει ότι ο Ιωνικός ήταν καλύτερη ομάδα από τον Εργοτέλη στον 1ο γύρο, όμως τώρα ο Εργοτέλης είναι η καλύτερη ομάδα του 2ου γύρου. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, τον επόμενο «τελικό» για εμάς, άλλωστε από την ημέρα που ήρθα στον Εργοτέλη όλα τα ματς είναι τελικοί και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Οπότε πλέον είμαστε προσηλωμένοι στο επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό που είναι πάρα πολύ δύσκολο για πολλούς λόγους."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News