Αθλητισμός

Στο Ηράκλειο το Παγκρήτιο Κύπελλο Καράτε

Το Παγκρήτιο Κύπελλο Καράτε όλων των κατηγοριών έρχεται στο Ηράκλειο. Μια διοργάνωση που σίγουρα διαφημίζει την πόλη με διοργανωτές της Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και την Τοπική Επιτροπή του Καράτε στην Κρήτη.

Σημειώνουμε πως κάθε χρόνο στη διοργάνωση αυτή, συμμετέχουν περισσότεροι από 500 αθλητές, από 15 περίπου σωματεία της Κρητικής περιφέρειας, όπου με μαθηματική ακρίβεια ολοένα και αυξάνονται ανά έτος. Οι περισσότεροι αθλητές συμμετέχουν και στα δύο αγωνίσματα που απαρτίζουν το Ολυμπιακό άθλημα του Καράτε (Κάτα και Κούμιτε) με αποτέλεσμα οι συμμετοχές των αθλητών να φθάνουν τις 1000.

Ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης έχει οριστεί από την ΕΛ.Ο.Κ. το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Απριλίου 2017 με ώρα έναρξης στις 9 το πρωί κάθε μέρα. Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στο κλειστό γυμναστήριο ΤΕΙ Ηρακλείου «Μάρκος Καραναστάσης». Το Σάββατο 8 Απριλίου και ώρα 13:00 έχει προσκληθεί ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης αλλά και ο εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Συριγωνάκης που θα βραβευτούν με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά τους στο Παγκρήτιο Κύπελλο Καράτε ενώ θα βραβεύσουν αθλητές οι οποίοι θα αγωνιστούν.

Στην διοργάνωση θα παρευρίσκονται μεταξύ άλλων κ ο πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας Καράτε Χρήστος Μπουλούμπασης, η Γενική Γραμματέας της ομοσπονδίας  Εμμανουέλα Ποντίδα, ο επίτιμος πρόεδρος της ομοσπονδίας Γεώργιος Γερόλυμπος καθώς και μέλη της επιτροπής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια