default-image

Ο Νίκος Παπαδόπουλος για όλα στη "Μικτή Ζώνη"!

Ποδόσφαιρο
Ο Νίκος Παπαδόπουλος για όλα στη "Μικτή Ζώνη"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος σε μια συνέντευξη ευρύτατης ποδοσφαιρικής ύλης στη Μικτή Ζώνη της Κρήτη TV (Δευτέρα 3/4 , λίγο πριν τις 10 μ.μ.).

Ο ηγέτης της κρητικής ομάδας, θα αναφερθεί σε όσα βιώνει ως προπονητής στο δεύτερο σημαντικό πέρασμά του από τον ΟΦΗ, το πρωτάθλημα της Football League, όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η εκπομπή θα εστιάσει επίσης στην ποδοσφαιρική και προπονητική του διαδρομή, τους στόχους και τα οράματά του, αλλά και τις αξέχαστες στιγμές του με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Η εκπομπή θα σταθεί και στον απόηχο των άλλων πρωταθλημάτων, μέσα από ρεπορτάζ…

Ο ΟΦΗ έχει βελτιώσει με τα σερί του (όλα με νίκες) επί Παπαδόπουλου τον μέσο όρο βαθμολογικής συγκομιδής, με απόδοση 2,25 βαθμούς στα δώδεκα παιγνίδια που είναι στον πάγκο του ο Μακεδόνας τεχνικός. Έχοντας βελτιώσει σαφώς και τον γενικό δείκτη σε 2 βαθμούς μ. ο. από την αρχή τη σεζόν. Μπορεί να μην φτάνουν για τον στόχο, αλλά είναι εμφανές, ότι αν είχε εξ αρχής αυτή τη στατιστική θα ήταν σε προνομιούχο θέση ή στην χειρότερη θα ήταν αντικειμενικά διεκδικητής ως φαβορί. Να σημειωθεί ότι η «ωθούμενη» Λαμία έχει γενικό δείκτη 2.46 στην δεύτερη θέση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News