default-image

Επιτυχημένο το 1ο πρωτάθλημα "Tennis 10’s"

Σπορ
Επιτυχημένο το 1ο πρωτάθλημα "Tennis 10’s"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο πρωτάθλημα "Tennis 10's", το οποίο φιλοξενήθηκε την περασμένη Κυριακή 26/3 στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach στον Ανισαρά Χερσονήσου, παράλληλα με επαγγελματικά τουρνουά.

Συγκεκριμένα, η Ζ' Ένωση, σε συνεργασία με την ACE Tennis Academy, διοργάνωσε το 1ο Λύττος Orange για μικρούς τενίστες και τενίστριες 8, 9 και 10 ετών. Το πρωτάθλημα συγκέντρωσε 67 συμμετοχές από ομίλους όλης της Κρήτης. Συνολικά αγωνίστηκαν 35 αγόρια και 32 κορίτσια, 10 από Ηράκλειο ΟΑΑ, 9 από ACE, 9 από Ο.Α. Χερσονήσου, 8 από Ο.Α. Σητείας, 6 από Γ.Σ. Γουρνών, 5 από Ο.Α. Ρεθύμνου, 5 από Ο.Α. Σούδας, 4 από Φιλία Τ.Κ., 3 από Match Point, 3 από Junior Academy και 3 από Tennis University Crete.

Τα παιδιά έπαιξαν συνολικά 70 αγώνες μονών και διπλών. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να παίξουν μαζί με πρωταθλητές-τριες και να παρακολουθήσουν επαγγελματικούς αγώνες του αγαπημένου τους αθλήματος. Η Ζ' Ένωση ευχαριστεί τον κ. Αντώνη Καλαϊτζάκη για τη συνεργασία και συγχαίρει τον επιδιαιτητή των αγώνων κ. Αργύρη Καρατζόγλου, καθώς και όλο το προπονητικό δυναμικό και τους αθλητές-εθελοντές της ACE, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία αυτού του πρωτοποριακού και φιλόδοξου εγχειρήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News