Αθλητισμός

Επιτυχημένο το 1ο πρωτάθλημα "Tennis 10’s"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο πρωτάθλημα "Tennis 10's", το οποίο φιλοξενήθηκε την περασμένη Κυριακή 26/3 στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach στον Ανισαρά Χερσονήσου, παράλληλα με επαγγελματικά τουρνουά.

Συγκεκριμένα, η Ζ' Ένωση, σε συνεργασία με την ACE Tennis Academy, διοργάνωσε το 1ο Λύττος Orange για μικρούς τενίστες και τενίστριες 8, 9 και 10 ετών. Το πρωτάθλημα συγκέντρωσε 67 συμμετοχές από ομίλους όλης της Κρήτης. Συνολικά αγωνίστηκαν 35 αγόρια και 32 κορίτσια, 10 από Ηράκλειο ΟΑΑ, 9 από ACE, 9 από Ο.Α. Χερσονήσου, 8 από Ο.Α. Σητείας, 6 από Γ.Σ. Γουρνών, 5 από Ο.Α. Ρεθύμνου, 5 από Ο.Α. Σούδας, 4 από Φιλία Τ.Κ., 3 από Match Point, 3 από Junior Academy και 3 από Tennis University Crete.

Τα παιδιά έπαιξαν συνολικά 70 αγώνες μονών και διπλών. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να παίξουν μαζί με πρωταθλητές-τριες και να παρακολουθήσουν επαγγελματικούς αγώνες του αγαπημένου τους αθλήματος. Η Ζ' Ένωση ευχαριστεί τον κ. Αντώνη Καλαϊτζάκη για τη συνεργασία και συγχαίρει τον επιδιαιτητή των αγώνων κ. Αργύρη Καρατζόγλου, καθώς και όλο το προπονητικό δυναμικό και τους αθλητές-εθελοντές της ACE, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία αυτού του πρωτοποριακού και φιλόδοξου εγχειρήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια