default-image

Κρήτη: Παίζουν μπάσκετ με αμαξίδιο, αγαπούν ριψοκίνδυνα σπορ

Κρήτη
Κρήτη: Παίζουν μπάσκετ με αμαξίδιο, αγαπούν ριψοκίνδυνα σπορ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκίνησαν βαθιά με το ταλέντο, την ψυχική δύναμη και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν, οι αθλητές ης ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο ΑΣΚΑ Ηράκλειο που μίλησαν στην εκπομπή «Ανδριανή» της ΚΡΗΤΗ TV. Oι δύο αθλητές "ξετύλιξαν" τις προσωπικές τους ιστορίες, τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσαν αλλά και πως "έφτασαν" σε όλα αυτά που έμοιαζαν αρχικά αδύνατα και τελικά επιτεύχθηκαν.

Ο Αlaxander Shentsov αφηγήθηκε τα τεράστια εμπόδια που αντιμετώπισε από τη στιγμή που ο καρκίνος τον οδήγησε σε ακρωτηριασμό. Ο ίδιος δεν το έβαλε "κάτω" και παρα το γεγονός ότι ήρθε σε μεγαλύτερη ηλικία από τη Ρωσία ,έμαθε ταχύτατα τη γλώσσα και βρέθηκε τελικά να είναι φοιτητής στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κρήτης.  

Ο Στράτος Σταματάκης μίλησε για τη δύναμη που τον οδηγεί στη ζωή του και τον κάνει να ασχολείται με πάθος ακόμη και με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αποκάλυψε δε τη μεγάλη του αδυναμία, που δεν είναι άλλη από το γιο του.

Να σημειωθεί ότι ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο μετρά μόλις λίγους μήνες ζωής και ήδη συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο. Σήμερα μάλιστα στις 17:00 αντιμετωπίζει τον ΠΑΣΚΑ στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News