default-image

Νέα πρόκληση για τον ΑΣΚΑ σήμερα στις 17:00 στα 2 Αοράκια

Μπάσκετ
Νέα πρόκληση για τον ΑΣΚΑ σήμερα στις 17:00 στα 2 Αοράκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπροστά σε μια ακόμη πρόκληση βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο ΑΣΚΑ Ηράκλειο, η οποία υποδέχεται σήμερα στις 17:00 στο κλειστό στα Δύο Αοράκια τον ΠΑΣΚΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ.

Το νεοσύστατο ηρακλειώτικο σωματείο έχει δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες του πρωταθλήματος, που έχει κατακτήσει συνολικά 9 πρωταθλήματα Ελλάδος και 6 Κύπελλα. Παράλληλα... τροφοδοτεί σταθερά την Εθνική ομάδα με παίκτες, ενώ και ο προπονητής της Κώστας Χρόνης ήταν επί σειρά ετών ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια συνάντηση του παλιού με το καινούργιο και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Να υπενθυμίσουμε ότι η είσοδος για τον κόσμο είναι δωρεάν, ενώ θα υπάρξουν και εκπλήξεις για όσους βρεθούν στις κερκίδες. Όσοι επιθυμούν θα μπορούν να κρατούν τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες των πολιτών που έχουν ανάγκη.

Αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι ο προπονητής του ΑΣΚΑ Ηράκλειο, Μάξιμος Χατζηδάκης, τόνισε: «Παίζουμε με μια ομάδα από τις ιστορικότερες του ελληνικού πρωταθλήματος, που μετρά αρκετά πρωταθλήματα και Κύπελλα. Εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε όσο το δυνατό βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Σίγουρα, όμως, χρειαζόμαστε και τη στήριξη του κόσμου, η οποία είναι πολύ σημαντική για εμάς». Όπως παραδέχεται ο νεαρός προπονητής, «είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που πριν δύο εβδομάδες νίκησε τον περυσινό κυπελλούχο, τη Δωδεκάνησο, και έχει βλέψεις για ψηλά. Εμείς ως νέα ομάδα θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την έως τώρα παρουσία μας και από τα λόγια που λένε για εμάς οι αντίπαλοί μας. Δυστυχώς είμαστε σε έναν πολύ δυνατό όμιλο και θα αργήσει να φανεί η πρόοδός μας. Από την άλλη όμως, το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε δυνατές ομάδες μάς βοηθά να βελτιωνόμαστε πιο γρήγορα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News