default-image

Μυκονιάτης: Καθοριστικός ο Τάλτον…

Μπάσκετ
Μυκονιάτης: Καθοριστικός ο Τάλτον…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην καθοριστική συμβολή του Γκάρι Τάλτον στη νίκη του  Ρέθυμνο Cretan Kings επί του Κόροιβου στην Αμαλιάδα στάθηκε ο Σταύρος Μυκονιάτης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Ο βοηθός του Νίκου Βετούλα επισήμανε: «Εμείς ξεκινήσαμε το παιχνίδι με καθαρά αμυντικό προσανατολισμό, προσπαθήσαμε να κόψουμε το τρανζίσιον του αντιπάλου το οποίο είναι πάρα πολύ δυνατό και νομίζω σ' αυτό το κομμάτι ήμασταν αρκετά συνεπείς. Βέβαια στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλή τύχη στα σουτ που βάλαμε και πραγματικά στο δεύτερο ημίχρονο ψάχναμε ένα διάστημα στο οποίο θα μπορέσουμε να ανοίξουμε λίγο το παιχνίδι, όσον αφορά την επίθεση για να μπορέσουμε να βάλουμε κάποια σουτ. Νομίζω ήταν καθοριστικό το παιχνίδι του Γκάρι Τάλτον, ο οποίος έβαλε δύο μεγάλα σουτ και έτσι το παιχνίδι άνοιξε και το φέραμε στο σχεδιασμό που είχαμε κάνει», τόνισε.

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος τόνισε από την πλευρά του: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε 100% . Από την αρχή ξέραμε ότι δεν έπρεπε να αφήσουμε τον Κόροιβο να φύγει μπροστά. Προσπαθήσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ και να περιορίσουμε γρήγορα το παιχνίδι. Ξέραμε ότι για τον Κόροιβο ήταν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου και ξέραμε ότι εάν μέναμε κοντά στο σκορ θα παίρναμε το παιχνίδι όπως και έγινε και αυτό έγινε και λόγω της κούρασης των παικτών του Κοροίβου. Ο στόχος μας ήταν να περιορίσουμε το παιχνίδι και να επιτρέψουμε στον Κόροιβο να βρει ρυθμό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News