default-image

Στην Αμαλιάδα για το διπλό σήμερα το Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπάσκετ
Στην Αμαλιάδα για το διπλό σήμερα το Ρέθυμνο Cretan Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την 3η εκτός έδρας νίκη της χρονιάς θα διεκδικήσει σήμερα (17:00, novasports2 λ/λ) το Ρέθυμνο Cretan Kings, αντιμετωπίζοντας στην Αμαλιάδα τον Κόροιβο για την 24η αγωνιστική της Basket League.

Η κρητική ομάδα θέλει να "κλειδώσει" τη συμμετοχή της στα πλέι οφ και με μια ενδεχόμενη νίκη σήμερα ουσιαστικά τα καταφέρνει.Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους δεν έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή κάτι που τους καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνους.

Ο Νίκος Βετούλας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και βλέπει τους παίκτες του στα τελευταία παιχνίδια να έχουν ανεβάσει πολύ την απόδοσή τους. Αυτό έχει σκορπίσει αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας, η οποία θέλει να φύγει με το διπλό σήμερα από την Αμαλιάδα.

Η 24η αγωνιστική είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς θα κρίνει πολλά τόσο στην ουρά όσο και στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Ουσιαστικά το μόνο αδιάφορο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στην ήδη υποβιβασμένη Δόξα Λευκάδας και την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας, ο οποίος «καίγεται» για τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή, ενώ την ίδια ώρα ο Κολοσσός θέλει νίκη επί του Λαυρίου για να «κλειδώσει» την 6η θέση και να κοιτάξει για ακόμα πιο ψηλά.

Την Κυριακή, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, η οποία δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Η αυλαία θα πέσει τη Δευτέρα 3/4 με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τα Τρίκαλα, τα οποία συνεχίζουν να παλεύουν για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Σάββατο 1/4

Άρης-Απόλλων Πατρών Carna 17:00 (Novasports 4)

Κόροιβος Αμαλιάδας-Ρέθυμνο Cretan Kings 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Δόξα Λευκάδας-ΑΕΚ 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Κολοσσός Ρόδου H Hotels-Λαύριο DHΙ 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Προμηθέας Πάτρας-Κύμη Seajets 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Κυριακή 2/4

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 17:00 (COSMOTE Sports 4)

Δευτέρα 3/4

Παναθηναϊκός Superfoods-Τρίκαλα BC Aries 19:00 (Novasports 2)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News