Αθλητισμός

Ζητά 651.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό ο Εσιέν

Στην ΕΠΟ και την UEFA απευθύνθηκε με επιστολή του ο Μίκαελ Εσιέν ενημερώνοντας για την προσφυγή που έχει καταθέσει κατά του Παναθηναϊκού ζητώντας αποζημίωση 651.000 ευρώ από τους «πράσινους».

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, ο Γκανέζος μέσος έχει καταθέσει εξώδικο κατά του τριφυλλιού στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, την οποία κοινοποίησε στην Επιτροπή Αδειοδότησης της Ομοσπονδίας αλλά και στην UEFA, καθώς έχει καθυστερήσει η έκδοση της απόφασης στην προσφυγή που είχε καταθέσει και ζητάει να του επιδικαστούν 651.000 ευρώ.

Το εξώδικο που έχει συντάξει η δικηγόρος Άσπα Σουλούκου αναφέρει: «Στις 22 Δεκεμβρίου 2016 ο εντολέας μου κατήγγειλε την από 8 Ιουλίου 2016 λύση συμβολαίου λόγω καταγγελίας/συμφωνία αποζημίωσης, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ίσχυε και που τον συνέδεε με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία κι επικυρώθηκε με την 455/2016 απόφαση της επιτροπής σας (ΕΕΟΔ).

*Η ανωτέρω καταγγελία προσδιορίστηκε για να συζητηθεί ενώπιον της Επιτροπής σας στις 6 Φεβρουαρίου 2017, οπότε κι αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις 13 Φεβρουαρίου, οπότε και πράγματι συζητήθηκε. Εντούτοις για διάστημα σχεδόν δύο μηνών από την εκδίκαση της υπόθεσης, δεν έχει δημοσιευθεί καμία απόφαση.

*Δεδομένης της καθυστέρησης, στερούμαι για όλο το παραπάνω διάστημα δεδουλευμένες προ ετών αποδοχές μου. Σας καλώ όπως κι άμεσα και σε κάθε περίπτωση το αργότερο ως την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 (καταληκτική για τη διαδικασία της Αδειοδότησης ημερομηνία) προβείτε στη δημοσίευση της σχετικής καταγγελίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια