default-image

Νέα μέρα ξημέρωσε για το ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο…

Αθλητισμός
Νέα μέρα ξημέρωσε για το ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα σε πολιτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα οι εκλογές στην ΕΠΣ Ρεθύμνου, με την ανάδειξη εννέα μελών που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ.

Ωστόσο, στις μέρες που προηγήθηκαν της εκλογικής διαδικασίας, υπήρξε έντονο παρασκήνιο με πολλές «κοντυλιές» και απ' ότι φαίνεται ανάλογο παρασκήνιο συνεχίζει να υπάρχει και θα υπάρχει και μετεκλογικά. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι «κοντυλιές» ακούστηκαν από το Μυλοπόταμο έως και την ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου.

Το πολύ θετικό που ακούμε είναι ότι το νέο Δ.Σ. θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στο κομμάτι των υποδομών, στις ακαδημίες και τα παιδικά πρωταθλήματα. Επίσης, απ' ότι πληροφορηθήκαμε από άνθρωπο που είναι κοντά στο νέο Δ.Σ., γίνονται προσπάθειες να πλαισιώσουν τις επιτροπές των υποδομών άνθρωποι και στελέχη με πλούσιο παραγοντικό-ποδοσφαιρικό παρελθόν.

Τέτοια πρόσωπα είναι ο Γιώργος Ξηράκης, γνωστός για το ήθος, την εμπειρία και τις γνώσεις του στο ποδόσφαιρο και ακόμη μία γυναίκα επίσης γνωστή για τη προσφορά της και τις γνώσεις της, η Στέλλα Ανδρουλάκη, με τεράστια προσφορά στο ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο και στις Μικτές ομάδες. Επίσης, συζητήσεις γίνονται και με έναν εκ των κορυφαίων σε θέματα υποδομών, τον Γιώργο Κοκολάκη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News