Αθλητισμός

Στήριξη μέχρι τέλους σε όλα τα επίπεδα για τον ΟΦΗ

Διοικητικά, οικονομικά και οργανωτικά θέματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ, που είχε κρίσιμο χαρακτήρα.

Ζητούμενο ήταν η έμπρακτη στήριξη της ομάδας και εκφράστηκε από όλους η πρόθεση να συνεχιστεί το εγχείρημα με την ίδια δυναμική μέχρι το τέλος της σεζόν.

Έτσι, μέσω της τρέχουσας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου (ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου), θα μπουν τα χρήματα που απαιτούνται για την εφετινή χρονιά.

Για την επόμενη σεζόν δεν έγινε κουβέντα, κάτι που αναμένεται να συμβεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Η παραίτηση του προέδρου Γιάννη Πολεμαρχάκη που ήταν στη διάθεση των μετόχων, δεν τέθηκε ουσιαστικά ως θέμα συζήτησης, καθώς όλοι εξέφρασαν τη στήριξη τους, ενώ και ο ίδιος έμεινε ικανοποιημένος από το κλίμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιπροσωπεία των μετόχων θα επισκεφθεί αύριο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενόψει και του σημαντικού αγώνα με τον Παναιγιάλειο.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει για τις αποφάσεις που πάρθηκαν:

-O OΦΗ οφείλει να συνεχίσει μέχρι το τέλος την προσπάθεια για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι και αυτό το μήνυμα θα πρέπει να περάσει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

-Αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ και των μετόχων θα επισκεφθεί την Παρασκευή (31/3) τους παίκτες και θα τους ζητήσει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι, όπως αρμόζει σε μια ομάδα με την ιστορία και το όνομα του ΟΦΗ.

-Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα συνεχίσουν να στηρίζουν οικονομικά το εγχείρημα. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί δυναμικά μέχρι το τέλος και στο διοικητικό κομμάτι. Παρά τα όποια λάθη έχουν γίνει, οι μέτοχοι του ΟΦΗ, θα κάνουν το καθήκον τους και στο οικονομικό κομμάτι και η φετινή χρονιά, παρά την σοβαρή έλλειψη εσόδων, θα κλείσει με την συνέπεια και την αξιοπρέπεια που αρμόζει και στους επιχειρηματίες που είναι σήμερα μέτοχοι του ΟΦΗ, αλλά και στην ίδια την ομάδα.

-Όπως έγινε γνωστό, ήδη η δεύτερη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (300 χιλ. ευρώ επιπλέον των 300 χιλ. ευρώ του αρχικού κεφαλαίου, δηλαδή 600 χιλ. ευρώ συνολικά), η οποία ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, έχει σχεδόν καλυφθεί, ενώ στο ταμείο της ομάδας θα μπουν άμεσα χρήματα που θα υπερκαλύψουν την τρέχουσα  αύξηση και τα οποία θα πιστοποιηθούν στους μετόχους,  σε νεότερη αύξηση που θα προκηρυχθεί το επόμενο διάστημα.

-Η διοικητική προσπάθεια που γίνεται σήμερα στον ΟΦΗ, τυγχάνει της αποδοχής της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου του ΟΦΗ, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος. Ήδη όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες, έρχονται κοντά σε αυτήν την προσπάθεια και στόχος είναι αυτό να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, ώστε ο ΟΦΗ να γίνεται συνεχώς όλο και πιο δυνατός.

Το μήνυμα που οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θέλουν να δώσουν στον κόσμο της ομάδας, είναι το παρακάτω: «Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια στον ΟΦΗ από αγάπη, προκειμένου να τον ξαναδούμε, εκεί που όλοι θέλουμε να βρίσκεται. Ανεβάσαμε την ομάδα στην Β' Εθνική και παρά τα λάθη που έγιναν φέτος, θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά την ομάδα. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να τα καταφέρουμε και θέλουμε όσοι αγαπούν τον ΟΦΗ και θέλουν να τον δουν ψηλότερα, να είναι στο πλευρό μας, στο πλευρό της ομάδας,  των παικτών, του προπονητή, μέχρι το τέλος. Είναι ηθική υποχρέωση όλων μας, να μην τα παρατήσουμε και να συνεχίσουμε. Και αυτό θα κάνουμε!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια