default-image

Επιστολή του Μέσι στη FIFA

Ποδόσφαιρο
Επιστολή του Μέσι στη FIFA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή στην FIFA για την τιμωρία του απέστειλε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, κάτι που έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις τόσο των ΜΜΕ της χώρας του όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Κάπως έτσι, ο Μέσι αποφάσισε να στείλει επιστολή στην FIFA, κάνοντας γνωστή τη θέση του. Σε αυτή (την οποία έβγαλε στη δημοσιότητα η αργεντίνικη εφημερίδα «Ole») αναφέρει πως δεν έβρισε ποτέ τον βοηθό διαιτητή στο ματς με τη Χιλή, υποστηρίζοντας πως όσα είπε, τα είπε στον… αέρα.

«Ειλικρινά δεν δέχομαι τις κατηγορίες που μου αποδόθηκαν, δηλαδή πως επιτέθηκα φραστικά στον βοηθό διαιτητή στον αγώνα απέναντι στη Χιλή, καθώς η συμπεριφορά μου είναι πλήρως εναρμονισμένη με το άρθρο 57 του Πειθαρχικού Κώδικα της FIFA.

Ο βοηθός διαιτητή, που είναι Βραζιλιάνος, κατάλαβε πλήρως τι του έλεγα. Νωρίτερα είχαμε μία πολύ φιλική κουβέντα και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα να προσβάλλω ή να τον βρίσω. Όπως και 'χει, αν κάτι από τα λεγόμενά μου πείραξαν τον βοηθό, δεν απευθύνονταν σε αυτόν. Ειπώθηκαν στον 'αέρα' και ζητώ συγγνώμη για αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μέσι στην επιστολή του.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News