Αθλητισμός

Δημητρίου: «Πραξικόπημα η παράταση στις αδειοδοτήσεις»

Καμία πιθανότητα στο σενάριο χρονικής παράτασης των αδειοδοτήσεων δεν δίνει ο Γιώργος Δημητρίου.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο υπεύθυνος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ εξήγησε τους λόγους που φέτος η διαδικασία είναι πιο δύσκολη συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές.

Αναλυτικά όσα είπε στο Αθλητικό Metropolis 95,5:

Για το εάν θα υπάρξει παράταση: «Όχι δεν υπάρχει καμία τέτοια δυνατότητα. Είναι λάθος να δημιουργούνται λανθασμένες ψευδείς ελπίδες. Δε υπάρχει πιθανότητα να δοθεί παράταση, διαφορετικά αλλοιώνονται οι διατάξεις. Το να δοθεί παράταση θα ήταν πραξικόπημα. Καταλυτική ημερομηνία για την προσκόμιση όλων των στοιχείων είναι η 4η Απριλίου. Βέβαια εάν υπάρχει κάποιος υπάλληλος του ΚΕΠ ή της αστυνομίας να βάλει προηγούμενη ημερομηνία μπορεί να γίνει. Είναι παράτυπο από μέρους του βέβαια αλλά δυνητικά μπορεί να γίνει. Δε θα εκπλαγώ».

Για το εάν επικοινώνησε κάποιος από τον Ηρακλή μαζί του: «Ναι, επικοινώνησε».

Για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται: «Όλα εκείνα τα δικαιολογητικά και τα παραστατικά που θα πιστοποιούν ότι έχουν τακτοποιηθεί όλες οι οφειλές προς τις άλλες ομάδες, τους εργαζομένους, το ΙΚΑ και την Εφορία. Για τις ομάδες που έχουν έλεγχο συνεχιζόμενης δραστηριότητας, βιωσιμότητας δηλαδή, μέχρι την εκδίκαση σε πρώτο βαθμό πρέπει να παράσχουν τις σχετικές διασφαλίσεις εάν τους έχουν ζητηθεί».

Για το λόγο που η αδειοδότηση φέτος είναι πιο δύσκολη: «Η αδειοδότηση έχει μεγαλύτερη δυσκολία επειδή η ΕΠΟ έχει τιμωρηθεί από την UEFA για λανθασμένες διαδικασίες και συνεπώς είναι μηδαμινά τα περιθώρια για επανάληψη τέτοιων περιστατικών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια