default-image

Δυναμικό κάλεσμα των οπαδών του ΠΟΑ!

Ποδόσφαιρο
Δυναμικό κάλεσμα των οπαδών του ΠΟΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυναμικό κάλεσμα κάνουν οι οπαδοί του ΠΟΑ στον φίλαθλο κόσμο του Ατσαλένιου αλλά και του Ηρακλείου γενικότερα για να εκφράσει την έμπρακτη στήριξή του στην ομάδα στο σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό.

Οι φίλοι του ΠΟΑ στέλνουν το μήνυμα ότι "η ομάδα της καρδιάς μας είναι υποχρεωμένη να υπερασπιστεί με υπέρτατο ζήλο, την δική της ιστορία, αλλά πάνω απ' όλα την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ της αλλά και το ΗΘΟΣ που την διέπει και τα οποία είναι ιδιαίτερα γνωστά σε όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο και όχι μόνο".

Αναλυτικά: "Το σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί, την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο του Ατσαλένιου στις 16:00 με τον Ιωνικό Νίκαιας, έχει πολλαπλές και ποικίλες ιδιαιτερότητες οι οποίες είναι ικανές να προσελκύσουν το ενδιαφέρον όλων των φίλων του ποδοσφαίρου ανά την Ελλάδα

Αφενός , ο Π.Ο.Α μας θα αντιμετωπίσει ένα ιστορικό αντίπαλο, με αξιόλογη παρουσία, για πολλά χρόνια, στην top ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας μας, καθώς και ένα εκ των σοβαρών διεκδικητών του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στην παρούσα φάση και αυτό από μόνο του δηλώνει το πόσο δύσκολο θα είναι το έργο μας απέναντι στην εν λόγω σπουδαία ομάδα του Ιωνικού

Αφετέρου, η ομάδα της καρδιάς μας, αυτή η υπέροχη ομάδα, με την άξια λόγου πορεία της, είναι υποχρεωμένη να υπερασπιστεί με υπέρτατο ζήλο, την δική της ιστορία, αλλά πάνω απ' όλα την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ της αλλά και το ΗΘΟΣ που την διέπει και τα οποία είναι ιδιαίτερα γνωστά σε όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο και όχι μόνο.

Μια αξιοπρέπεια που από μόνη της, είναι ικανή να σε οδηγήσει... στο όνειρο!  Είναι επίσης υποχρεωμένη, να καταθέσει την ψυχή της μέσα στο γήπεδο, υπερασπίζοντας τον ποδοσφαιρικό της "εγωισμό" αλλά και γενικότερα τον φετινό ποδοσφαιρικό της "άθλο" αποδεικνύοντας στον ίδιο της τον εαυτό ότι το σκορ που πρώτου γύρου ήταν ένα τυχαίο γεγονός καθώς και η μέχρι τώρα εκπληκτική πορεία της!

Ευελπιστούμε και αξιώνουμε την έμπρακτη στήριξη όλου του Ατσαλένιου, όλων των φίλων του Π.Ο.Α μας εντός και εκτός προαστίου, καθώς και όλων των φιλάθλων της πόλης του Ηρακλείου γενικότερα.

Αποτελεί την δική μας ελάχιστη υποχρέωση απέναντι σε αυτά τα παιδιά που έχουν καταφέρει τόσα πολλά, παρ' όλα τα ελάχιστα δυνατά που τους παρέχονται.

Σύνδεσμος Φίλων Π.Ο.Α

Los Coproscilos club".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News