default-image

Συνάνης: «Θα ξεκινήσει σύντομα το Παιδικό πρωτάθλημα»

Ποδόσφαιρο
Συνάνης: «Θα ξεκινήσει σύντομα το Παιδικό πρωτάθλημα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανησυχία έχει υπάρξει το τελευταίο διάστημα στις τάξεις των Ακαδημιών του Ηρακλείου, καθώς παρότι έρχεται ο Απρίλιος, δεν υπάρχουν νεότερα για την έναρξη του Παιδικού πρωταθλήματος που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Ηρακλείου.

Πρόσφατα είχε γίνει μία συνάντηση, όπου είχαν καθοριστεί οι λεπτομέρειες του νέου πρωταθλήματος, όμως έκτοτε δεν καθορίστηκε η ημερομηνία έναρξης.

Το neakriti.gr επικοινώνησε με τον υπεύθυνο υλοποίησης του προγράμματος κ. Σωτήρη Συνάνη, ο οποίος ήταν καθησυχαστικός για το φετινό παιδικό πρωτάθλημα. Όπως μας είπε άλλαξε ο νόμος σχετικά με τις πληρωμές των γιατρών, των διαιτητών κλπ και απαιτούνται πλέον κάποιες χρονοβόρες διαδικασίες για την προσκόμιση εγγράφων και την νομιμότητα που πρέπει να διέπει τη διοργάνωση.

Ο κ. Συνάνης δήλωσε στο neakriti.gr: «Θα ξεκινήσει σύντομα το Παιδικό Πρωτάθλημα. Μας πήγε λίγο πίσω αυτή η ιστορία όμως δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς. Η χρηματοδότηση είναι δεδομένη αλλά άλλαξε ο τρόπος των πληρωμών σε όσους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην διοργάνωση. Αυτές οι νέες διαδικασίες δεν ισχύουν μόνο για το Παιδικό αλλά και για τις υπόλοιπες διοργανώσεις του δήμου. Τις επόμενες ημέρες θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε την ημερομηνία έναρξης».

Το θετικό πάντως είναι ότι ήδη δόθηκε η εκκίνηση στο εργασιακό πρωτάθλημα του μπάσκετ για την επόμενη εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι σιγά-σιγά ξεμπλοκάρουν οι αθλητικές διοργανώσεις του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News