Αθλητισμός

Η Τύλισος ευχαριστεί Περιφέρεια και δήμο Μαλεβιζίου

Σε πλήρη ανακατασκευή των αποδυτηρίων του γηπέδου της, τα οποία εκσυγχρονίστηκαν και μπορούν πλέον να φιλοξενούν άριστα τις ομάδες που τα χρησιμοποιούν, προχώρησε η ομάδα της Τυλίσου.

Κι αυτό βέβαια με την ανταπόκριση και υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης αλλά και του δήμου Μαλεβιζίου, που προχώρησαν άμεσα σε ένα έργο-ανάσα για το σωματείο. Η Τύλισος στην ευχαριστήρια επιστολή της αναφέρει τα εξής:

"Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Τυλίσου δια του προέδρου του κ Κουβίδη Βασίλειου, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του, τόσο στον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρο, όσο και στους περιφερειακούς συμβούλους κ. Συριγωνάκη Νίκο, κ. Βαμβακά Λάμπρο και κ. Φασουλάκη Κωνσταντίνο, για την άμεση ανταπόκριση και υποστήριξη που επέδειξαν προς την ομάδα μας, όσον φορά την ανακατασκευή των αποδυτηρίων του γηπέδου μας.

Επίσης ευχαριστεί θερμά για τη σύμπραξη στο όλο εγχείρημα το Δήμο Μαλεβιζίου και ιδιαιτέρως τον αντιδήμαρχο κ. Κύρκο Θανάση που συνέβαλαν στην άμεση εκτέλεση του έργου. Η έμπρακτη αλληλεγγύη και η συμπαράσταση εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης, μας τιμά ιδιαιτέρως. Κυρίως όμως, ενισχύει την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος μας, ώστε να αναδείξει την αθλητική δραστηριότητα ως κοινωνικό και πολιτιστικό αγαθό  απαραίτητο στις τοπικές κοινωνίες και ιδιαίτερα στις πληθυσμιακές ομάδες των παιδιών-εφήβων και νέων συμπολιτών μας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια