Αθλητισμός

Πανόπουλος: "Είδαμε ένα Δ.Σ. μπάχαλο"

Την απαισιοδοξία του σχετικά με τις αλλαγές που ψηφίστηκαν από το Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας σχετικά με το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Χρήστος Πανόπουλος μετά το πέρας της συνεδρίασης.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης έκανε λόγο για μπάχαλο και κατέστησε σαφές ότι αμφιβάλλει αν θα εφαρμοστούν όσα συμφωνήθηκαν.

«Εγώ θα σας πω την άποψή μου ως Ξάνθη. Σήμερα είδαμε ένα Δ.Σ. μπάχαλο. Λήφθηκαν κάποιες αποφάσεις αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε εάν θα υλοποιηθούν. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Μάλλον απαισιόδοξος είμαι ως προς το τι θα γίνει. Οι decision makers είναι οι μεγάλοι. Όπως ήδη ξέρετε η αναδιάρθρωση πέρασε με οριακή πλειοψηφία.

Είμαι ελεύθερος πολίτης και μπορώ να εκφράζω την άποψή μου. Σας ξαναλέω ότι ήταν μπάχαλο με τα όσα άκουσα και όσα εκφράστηκαν εκεί. Βγήκαν κάποιες μικρές άκρες από αυτό το μπάχαλο. Συνεχίζουμε να έχουμε ένα τεράστιο ερωτηματικό για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να παίξει ρόλο και η πολιτεία προκειμένου να προφυλάξει το ποδόσφαιρο. Δεν εννοώ με χορηγίες. Μιλάω για το κομμάτι που έχουμε θέσει ως λίγκα για το στοίχημα και τον αθλητικό νόμο σχετικά με τη διαφάνεια για το ιδιοκτησιακό καθεστώς», είπε ο Χρ. Πανόπουλος.

Ενώ για τη στάση που κράτησαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Δεν μπορώ να σας τις διαβάσω ακριβώς. Για την ακρίβεια μπορώ να σας τις διαβάσω αλλά δεν θα ήθελα να εκφραστώ. Πίσω από κάθε τους λέξη και στάση μου δείχνουν ότι κρύβεται κάτι άλλο. Υπάρχει ένα μεγάλο ναι μεν, αλλά με τέσσερις προϋποθέσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια