Αθλητισμός

Το θαμένο "χορηγικό", η ΕΠΟ, ο ΟΠΑΠ και ο κ. Φαρφαρέλης

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που η ΕΠΣΗ πρότεινε στην ΕΠΟ για πρώτη φορά με έξοδα του προέδρου της Νίκου Τζώρτζογλου τη μελέτη για το χορηγικό πρόγραμμα που θα έδινε μια διέξοδο στο οικονομικό πρόβλημα των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων και των 5000 περίπου ερασιτεχνικών σωματείων.

Τον Δεκέμβριο μάλιστα του 2011, ο Νίκος Τζώρτζογλου το είχε παρουσιάσει μαζί με τους τότε προέδρους των ΕΠΣ Ρεθύμνου (Σταράκη) και Λασιθίου (Σταυρακάκη) στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σοφοκλή Πιλάβιο και στον διευθυντή μάρκετινγκ της ΕΠΟ Γιάννη Φαρφαρέλη. Συμπωτικά δε, εκείνη τη μέρα, έξω από το γραφείο του κ. Πιλάβιου, τον περίμενε ο Αχιλλέας Μπέος και είχε καταγραφεί το περιστατικό της επίθεσης εναντίον του μαζί με «ευτραφείς» συνοδούς!

Έκτοτε έγιναν αρκετές συναντήσεις της ΕΠΣΗ με τον κ. Φαρφαρέλη και την ΕΠΟ, για την προώθηση του προγράμματος που θα μπορούσε να αντλήσει πόρους για τα ερασιτεχνικά σωματεία, ενώ είχε οργανωθεί και ημερίδα ενημέρωσης. Ο φάκελος ωστόσο παρέμενε στο συρτάρι του υπεύθυνου μάρκετιγκ και περιέργως «κολλούσε», παρά το γεγονός ότι το έβλεπαν θετικά, μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες που είναι ανταγωνίστριες του ΟΠΑΠ.

Αντί όμως να έλθει στο φως κάποια κίνηση του κ. Φαρφαρέλη, ως αρμοδίου για το θέμα στην ΕΠΟ, το πρόγραμμα έμενε ανενεργό.

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών που θέλουν τον Γιάννη Φαρφαρέλη να παραιτείται από την ΕΠΟ και να προσλαμβάνεται στον ΟΠΑΠ με έναν πολύ μεγάλο μισθό, ξεσηκώνει πολλά ερωτηματικά, για την σκοπιμότητα του «θαψίματος» ενός φακέλου που θα μπορούσε να συνεισφέρει στα οικονομικά των σωματείων. Η κίνηση δε της μετακίνησης του έχει ήδη σχολιασθεί από άλλα μέσα για την είσοδο της ΟΠΑΠ Α.Ε. στην ΕΠΟ…

Πειστικές απαντήσεις για τον ρόλο του κ. Φαρφαρέλη στο «θάψιμο» του φακέλου της ΕΠΣΗ για το χορηγικό πρόγραμμα, και την τωρινή προσωπική επαγγελματική του εξέλιξη, άραγε υπάρχουν;

Κάπου διάβασα: "Όλα...δούναι και λαβείν στη ζωή!"

Συζητήθηκαν πολύ ενδιαφέροντα ποδοσφαιρικά θέματα στο γεύμα που παρέθεσε ο ΟΦΗ στον διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ Γιώργο Δημητρίου, παρουσία του οικοδεσπότη Μιχάλη Μυλωνάκη (μετόχου και μέλους της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ) του Δημήτρη Αποστολάκη (γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ) και του προέδρου της ΕΠΣΗ, που είχε την πρωτοβουλία.

Ο Νίκος Μαχλάς, όλα τα παρακολουθεί. Κι ο ΟΦΗ, ΟΦΗ πάντα μέσα του. Κομμάτι δύσκολο να μην "βλέπει" και την επόμενη μέρα στην αγαπημένη του ομάδα και δη ως σοφότερος, μετά την σκληρή παραγοντική εμπειρία. Από τη συνέντευξή του στο «Μετρόπολις» θα κρατήσουμε την εξής φράση του: «Αυτός ο άνθρωπος είναι ευλογία για την Ελλάδα». Ιβάν Σαββίδης, φυσικά…

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια