default-image

Έρχεται το 2ο Παγκρήτιο Τουρνουά Πινγκ Πονγκ στο Ρέθυμνο

Σπορ
Έρχεται το 2ο Παγκρήτιο Τουρνουά Πινγκ Πονγκ στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ρυθμούς πινγκ πονγκ κινείται ήδη το Ρέθυμνο και το επόμενο σαββατοκύριακο στην πόλη θα γίνει μια σημαντική διοργάνωση...

 Ο Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ρεθύμνου (ΕΠ.Α.Ρ.),  που ήδη έχει την εμπειρία της αγωνιστικής δράσης του από την περασμένη χρονιά, διοργανώνει το 2ο  Παγκρήτιο Open Τουρνουά  Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Πινγκ-Πονγκ),  το Σάββατο 8 και την  Κυριακή  9 Απριλίου 2017. Η σχετική ανακοίνωση του Ομίλου αναφέρει:

"Τον Απρίλιο του 2016 ο Όμιλός μας διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 110 αθλητών από όλη την Κρήτη το 1ο  του Παγκρήτιο Open Τουρνουά Πινγκ-Πονγκ και τον Δεκέμβριο της ίδια χρονιάς το 1ο του Παγκρήτιο Μαθητικό Τουρνουά με την συμμετοχή 66 Μαθητών / τριων, Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου και Λυκείου.

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τον Όμιλο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ρεθύμνου (Ε.ΠΑ.Ρ.) να διοργανώνει το φετινό 2ο Παγκρήτιο Open Τουρνουά Πινγκ-Πονγκ υπό την Αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνης, που αγκαλιάζει και στηρίζει όλες  τις προσπάθειες του Σωματείου από τα πρώτα βήματα του τον Νοέμβριο του 2015. Ο όμιλός μας χρωστά πολλά σε όλους όσους αγαπούν και στηρίζουν το συναρπαστικό αυτό άθλημα όχι μόνο από τον νομό Ρεθύμνης αλλά και από τους γειτονικούς νομούς Ηρακλείου και Χανίων και δεσμεύεται να κάνει την διοργάνωση του ετήσιου Παγκρήτιου Open Τουρνουά θεσμό για την όμορφη πόλη του Ρεθύμνου και σημείο αναφοράς για ολόκληρη την Κρήτη.

Το τουρνουά απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων-Γυμνασίων-Λυκείων και σε ενήλικες και των δύο φύλων και θα διεξαχθεί στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου (Βάρναλη 21 στην περιοχή Καλλιθέα).

Οι αθλητές καλούνται να αγωνιστούν σε οκτώ κατηγορίες, όπως αναφέρονται αναλυτικά και στην προκήρυξη του Τουρνουά. Η συμμετοχή για τα παιδιά και τους εφήβους  είναι 5 ευρώ και οι αγώνες τους θα γίνουν  το Σάββατο 8 Απριλίου και για τους ενήλικες 10 ευρώ και οι αγώνες τους θα γίνουν την Κυριακή 9 Απριλίου.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή είτε γραπτώς στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο dkaziales@ yahoo.gr, είτε τηλεφωνικώς στο 695 517 73 72 Ιωάννα Καλονόμου, Δευτέρα-Παρασκευή  17.00΄ μ.μ. - 21.00΄ μ.μ.  έως, το αργότερο, μέχρι και την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και θα πρέπει να αναφέρονται οπωσδήποτε, ονοματεπώνυμο  και ηλικία του συμμετέχοντα, κινητό τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας και αριθμός δελτίου μόνο για τους ενεργούς αθλητές σωματείων.

Το  πλήρες πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 και ώρα 21.00΄ μ.μ.

Το Δ.Σ. του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ρεθύμνου, καλεί μικρούς και μεγάλους να  γνωρίσουν το  Πινγκ - Πονγκ και να το κάνουν κομμάτι της ζωής τους."

            Η προκήρυξη των αγώνων

Μπορείτε παρακάτω να διαβάσετε αναλυτικά όλα όσα αφορούν στους αγώνες:

1.ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ   Ατομικά Παιδιών-Εφήβων, Ανεξάρτητων-Βετεράνων (ΠΟΦΕΠΑ) Ανδρών και Γυναικών.

1.      Κατηγορία Ανεξάρτητων Μίνι Παμπαίδων - Μίνι Πανκορασίδων (Α'  έως και Δ΄ Δημοτικού).

2.      Κατηγορία Ανεξάρτητων Παμπαίδων - Πανκορασίδων (Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού).

3.      Κατηγορία Ανεξάρτητων Παίδων - Κορασίδων (Γυμνάσιο).  

4.      Κατηγορία Ανεξάρτητων Εφήβων - Νεανίδων (Λύκειο).

5.      Ειδική κατηγορία Μίνι Παμπαίδων -Μίνι Πανκορασίδων και Παμπαίδων - Πανκορασίδων  (Α'  έως Στ΄ Δημοτικού) ενεργών αθλητών με δελτίο σε Αθλητικό Σωματείο.

6.      Ειδική κατηγορία  Παίδων - Κορασίδων και Εφήβων - Νεανίδων  (Γυμνάσιο - Λύκειο) ενεργών αθλητών με δελτίο σε Αθλητικό Σωματείο.

7.      Κατηγορία Ανεξάρτητων  Ανδρών - Γυναικών, ανεξαρτήτως ηλικίας

8.      Κατηγορία   Βετεράνων - Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α.  Ανδρών - Γυναικών ανεξαρτήτως ηλικίας.

2. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Ανεξάρτητοι και  Βετεράνοι αθλητές και αθλήτριες καθώς και οι ενεργοί αθλητές και αθλήτριες Σωματείων.

3.ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

•      Παράβολο συμμετοχής 5€ για τα παιδιά και τους εφήβους  και 10€ για τους ενήλικες.

•      Προσέλευση 10 λεπτά πριν από την έναρξη κάθε αγώνα.

•      Σε περίπτωση καθυστέρησης πάνω από 15 λεπτά από την ώρα έναρξης, ο αγώνας θα κατακυρώνεται στον αντίπαλο.

4.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή είτε γραπτώς στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο dkaziales@ yahoo.gr, είτε τηλεφωνικώς στο 695 517 73 72 Ιωάννα Καλονόμου, Δευτέρα-Παρασκευή  17.00΄ μ.μ. - 21.00΄ μ.μ. από σήμερα έως, το αργότερο, μέχρι και την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και θα πρέπει να αναφέρονται οπωσδήποτε, ονοματεπώνυμο  και ηλικία του συμμετέχοντα, κινητό τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας και αριθμός δελτίου για τους ενεργούς αθλητές σωματείων.

5.ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Η πρώτη φάση των αγώνων θα είναι σε ομίλους και η δεύτερη φάση ΝΟΚ-ΑΟΥΤ.

Το Σάββατο 8 Απριλίου θα αγωνιστούν όλες οι κατηγορίες των παιδιών και των εφήβων και την Κυριακή 9 Απριλίου οι κατηγορίες των ενηλίκων.

5.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 και ώρα 21.00΄ μ.μ.

6.ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

14ου Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου  (Βάρναλη 21 στην περιοχή Καλλιθέα).

Διασφαλίζεται από τους αθλητές και τις αθλήτριες.

8.ΕΠΑΘΛΑ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ

•      Κύπελλα και μετάλλια στους  1ους   Νικητές.

•      Μετάλλια στους 2ους, 3ους και 4ους .

•      Αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

 Το   τουρνουά  διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News