default-image

Το Ρέθυμνο αγκάλιασε το Basket αγάπης

Μπάσκετ
Το Ρέθυμνο αγκάλιασε το Basket αγάπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «BASKET ΑΓΑΠΗΣ», το πρόγραμμα συνεισφοράς σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη στις πόλεις της BASKET LEAGUE, συνέχισε την πορεία του με τον Δήμο Ρεθύμνου να αποτελεί την όγδοη -και τελευταία- κατά σειρά στάση του.

Πλήθος τροφίμων συγκεντρώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα από τους φιλάθλους του Ρεθύμνου CRETAN KINGS, οι οποίοι κατέκλυσαν το Κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν και τα τρόφιμα που πρόσφερε ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος, Stoiximan.gr αξίας 1.500€ θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Στο ημίχρονο του αγώνα, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος διαγωνισμός βολών και τριπόντων, όπου η Stoiximan.gr προσφέρει 1000€ και κάθε βολή αυξάνει το ποσό κατά 500€, ενώ το εύστοχο τρίποντο διπλασιάζει το τελικό ποσό. Ο αθλητής των ακαδημιών του Ρεθύμνου Cretan Kings Γρηγόρης Λαγουδάκης ευστόχησε σε δύο από τις τρεις βολές, ανεβάζοντας το αρχικό ποσό στα 2.000€. Στη συνέχεια, τόσο οι προσπάθειες του Ανδρέα Χριστοδούλου από τους γηπεδούχους όσο και του Βασίλη Τολιόπουλου του Ολυμπιακού από το κέντρο του γηπέδου δεν βρήκαν στόχο, αν κι έφτασαν πολύ κοντά.

Το πόσο των 2.000€ που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί για τα Συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνου.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια  με Παναθηναϊκό

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει πως τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods. Το ματς θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου στις 17.00 το απόγευμα στο «Μελίνα Μερκούρη» για την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League και αποτελεί την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας για την κανονική περίοδο.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από σήμερα στα γραφεία της ΚΑΕ (Ηγ. Γαβριήλ 103-105, τηλ. 28310 36270). Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ. Επίσης, η προπώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται και διαδικτυακά από αύριο (29/3) στην ιστοσελίδα της Tickethour ΕΔΩ.

Οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση παρακαλούνται να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γραφεία ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings (Ηγ. Γαβριήλ 103-105, τηλ. 28310 36279)

Δευτέρα - Παρασκευή: 09.30-14.30 & 18.00-21.00, Σάββατο 10.00-13.30.

Διαδικτυακά στην ιστοσελίδα της Tickethour.

Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ (Γενική είσοδος).

Συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συγχαίρει τον κ. Βαγγέλη Γαλατσόπουλο για την εκλογή του στη θέση του Πρόεδρου του ΕΣΑΚΕ και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Η ομάδα μας θα σταθεί για μία ακόμη φορά αρωγός στη βελτίωση της STOIXIMAN.GR Basket League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News