default-image

Ο ΟΦΗ οραματίζεται για το Ηράκλειο την Α1 βόλεϊ!

Αθλητισμός
Ο ΟΦΗ οραματίζεται για το Ηράκλειο την Α1 βόλεϊ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες μπαράζ και να επιτύχουν την ιστορική άνοδο του ΟΦΗ στην Α1 κατηγορία βόλει έδειξαν οι άνθρωποι του κρητικού συλλόγου στη Μικτή Ζώνη της Κρήτη TV. Σε μια συζήτηση με μεγάλο ενδιαφέρον ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο προπονητής της ομάδας βόλει Δημήτρης Ζλατιλίδης και ο έμπειρος βολειμπολίστας της ομάδας Βασίλης Κυριακίδης, ξεδίπλωσαν τα πλάνα και τα όνειρά τους στην κορύφωση της σεζόν!

Ο ΟΦΗ έχει πετύχει ήδη από την κανονική περίοδο την είσοδο του στην ενδιάμεση κατηγορία που δημιουργείται τη νέα σεζόν ανάμεσα στην Α1 και την Α2. «Θέλουμε να πάμε ψηλότερα όμως και θα αγωνισθούμε γιαυτό γιατί μπορούμε να προκριθούμε από την πρώτη σειρά των μπαράζ και να διεκδικήσουμε κατόπιν στην τελική φάση ένα από τα προνομιούχα εισιτήρια για την Α1» τόνισε ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, εκτιμώντας ότι οι παίκτες του έχουν την εμπειρία και τη θέληση να το επιτύχουν.

«Έθεσα ξανά υποψηφιότητα στον ερασιτέχνη, γιατί είχα να ολοκληρώσω πράγματα. Ήταν και ευκαιρία για το άθλημα που αγαπώ πολύ και υπηρέτησα ως αθλητής. Γιαυτό είπα στον κ. Ζλατιλίδη ότι ήταν ώρα να το σηκώσουμε ψηλότερα. Κάτι που δεν μπορούσα να κάνω νωρίτερα λόγω των επιβαρύνσεων στο τμήμα μπάσκετ», τόνισε ο Γιάννης Δανδάλης, αποκαλύπτοντας: «Επεξεργαζόμαστε πρόταση να φιλοξενήσουμε στο Ηράκλειο την τελική φάση των μπαράζ απ' όπου θα αναδειχτούν οι ομάδες που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στην Α1. Ο ΟΦΗ έχει μέλλον στο βόλει και το βόλει μπορεί να βγει ωφελημένο από την παρουσία του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία».

Ο Βασίλης Κυριακίδης, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία του στον ΟΦΗ και στο Ηράκλειο και εκφράζοντας τη θέληση της ομάδας υποσχέθηκε ότι «θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να πετύχουμε τον στόχο μας. Το Ηράκλειο αξίζει να έχει πρωτάθλημα Α1 στο βόλει και το έδειξε με την παρουσία του στο ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό».

Να σημειωθεί ότι οι παίκτες βόλει του ΟΦΗ θα κάνουν Πάσχα στην Κρήτη, αφού έχουν προετοιμασία για την πρώτη φάση των μπαράζ που θα γίνουν 21-13 Απριλίου! Θα είναι σπουδαίο να έχουμε πρωτάθλημα βόλει στην Α1 σε μια πόλη που ξέρει να αγκαλιάζει κάθε τι σπουδαίο και αθλητικό.

(Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από τη συζήτηση με τους καλεσμένους στη "Μικτή Ζώνη" Γιάννη Δανδάλη, Δημήτρη Ζλατιλίδη και Βασίλη Κυριακίδη)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News