Αθλητισμός

Το 3ο ημίχρονο από το Μαρτινέγκο

Ο θεσμός του Κυπέλλου έχει τη δική του μεγάλη ιστορία για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και κάθε χρόνο ο τελικός αποτελεί την κορύφωση.

Έτσι και ο χθεσινός ανάμεσα στον Ηρόδοτο και το Γιούχτα είχε χαρακτήρα γιορτής. Η παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων, αλλά και αρκετών ουδέτερων, έδωσε ξεχωριστό χρώμα και τόνο στον τελικό. Από τις στιγμές που μένουν ήταν και αυτή στην απονομή, με τον Λάμπρο Κεφαλούκο να έχει μαζί του στο... βάθρο ένα μικρό φίλο του Ηροδότου με ειδικές ανάγκες.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου είχε κάνει όλη την απαραίτητη προετοιμασία για το χθεσινό τελικό, ενώ στην είσοδό τους οι δύο ομάδες συνοδεύτηκαν από τη Φιλαρμονική του Δήμου.

Στη διάρκεια του αγώνα δεν έλειψαν οι εντάσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με την... κόντρα Γενιτσαρίδη-Φραγκουλάκη να είναι η πιο έντονη, ενώ για τον ίδιο λόγο αποβλήθηκε ο Τσουμάγκας. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, πάντως, δε δόθηκε συνέχεια, ενώ στο τέλος υπήρξαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις.

Τέλος, πριν τη σέντρα του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για το πένθος από το χαμό των πατεράδων τους στις οικογένειες Συριγωνάκη και Ιωαννίδη, αλλά και για το πένθος για τον ίδιο λόγο για την οικογένεια του προέδρου του Ζαρού, Γιώργου Σταματάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια