Αθλητισμός

Σαββίδης: Ήρθε η ώρα να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Τη σιγουριά του ότι έφτασε η ώρα που ο ΠΑΟΚ θα πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης σε δηλώσεις του στο «Metropolis».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

- τους Πόντιους ομογενείς που συνάντησε στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου: «Χάρηκα που φώναζαν "ζει ο Πόντος". Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος κουβαλάει στις ψυχές του τα συναισθήματα και τις ελπίδες και δείχνει ιδιαίτερη αγάπη στην ιστορική πατρίδα του».

- τις επικείμενες κόντρες με τον Παναθηναϊκό: «Θα έχουμε τρία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία. Ο ΠΑΟΚ είναι παντού και παντού. Εδώ σήμερα αισθάνθηκα το απόλυτο αίσθημα της Τούμπας. Ελπίζω ότι τα παιδιά που θα αγωνιστούν και κόντρα στον Παναθηναϊκό και κόντρα στις άλλες ομάδες στο Κύπελλο και το Πρωτάθλημα θα ακούσουν και θα καταλάβουν ότι χρειαζόμαστε Κύπελλο».

- το πότε θα πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα: «Η ώρα μας ήρθε ήδη. Το πιο σημαντικό είναι η πίστη και όλα θα γίνουν. Χρειάζεται υπομονή, συμβαίνουν αλλαγές και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο μέλλον μπροστά του».

Σχόλια