default-image

Πρωταθλήτρια Κρήτης η ΓΕΗ σε άνδρες και παίδες

Σπορ
Πρωταθλήτρια Κρήτης η ΓΕΗ σε άνδρες και παίδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εορταστικό ήταν το σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τα τμήματα βόλεϊ της ΓΕΗ καθώς μέσα σε δύο μέρες πανηγύρισε δύο τίτλους στα  τοπικά πρωταθλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος τελικός των παίδων, εκεί όπου η ΓΕΗ μετά την επικράτησή  της με 3-1 στο  Λίντο διπλασίασε τις νίκες της επί του Ηροδότου στην Αλικαρνασσό. Με τελικό σκορ 0-3 η ομάδα του Νικήτα Νικητάκη πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου και άνοιξε το δρόμο για τους άνδρες που χθες Κυριακή κατέκτησαν με τη σειρά τους τον τίτλο του πρωταθλητή Κρήτης.

Και στον τελικό των ανδρών η ΓΕΗ αντιμετώπισε τον Ηρόδοτο. Στο πρώτο ματς στο Λίντο οι πρωταθλητές είχαν νικήσει με 3-0 σετ, ενώ την Κυριακή το βράδυ διπλασίασαν τις νίκες τους στο κλειστό της Αλικαρνασσού επικρατώντας με 1-3 (16-25, 18-25, 25-22, 13-25). Αυτός ήταν ο τρίτος συνολικά φετινός τίτλος για τη ΓΕΗ καθώς είχε προηγηθεί αυτός στο πρωτάθλημα των εφήβων, ενώ στόχος είναι το 4 στα 4 καθώς και η ομάδα παμπαίδων κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Αναφερόμενος στις επιτυχίες του τμήματος βόλεϊ της ΓΕΗ, ο προπονητής Νικήτας Νικητάκης τόνισε στο neakriti.gr: «Δεν είναι δουλειά μίας χρονιάς. Είναι δουλειά τριών-τεσσάρων ετών που αποδίδει τώρα και δείχνει πολλά πράγματα για τη σωστή βάση την οποία λειτουργεί το σωματείο. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε δικά μας παιδιά και με αυτό το σκεφτικό θα πορευτούμε και στην Α2 Εθνική κατηγορία εφόσον καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε την άνοδο μέσα από τα μπαράζ». Αναφερόμενος στη σειρά των τελικών με τον Ηρόδοτο, ο προπονητής της ΓΕΗ τόνισε: «Ο Ηρόδοτος διαθέτει μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας από εμάς, αλλά εμείς θεωρώ ότι είχαμε καλύτερο υλικό σε όλες τις θέσεις και παρουσιαστήκαμε πιο έτοιμοι. Είχαμε εξάλλου και την εμπειρία από τον περυσινό τελικό, όπου είχαμε συμμετάσχει ξανά. Ο Ηρόδοτος είναι ακόμα νέο σωματείο στο χώρο του βόλεϊ».

Τα μπαράζ ανόδου θα πραγματοποιηθούν πιθανότατα στις αρχές Μαΐου, ενώ ο αντίπαλος της ΓΕΗ θα γίνει γνωστός μετά τα μπαράζ παραμονής της Α2 που είναι προγραμματισμένα για το τριήμερο 21-23 Απριλίου.

Τη σύνθεση της ΓΕΗ στους άνδρες αποτελούν οι Λάις, Καλαϊτζής, Γιαννόπουλος, Σταυρόπουλος, Σαμαριτάκης, Σημάκης, Σταφυλαράκης, Δριμισιανάκης, Ντίντι, Σταυρακάκης, Τζανιδάκης (λ), Τεφτσής.

Για την ομάδα παίδων της ΓΕΗ αγωνίστηκαν οι Σταυρόπουλος, Σταυρακάκης, Πιτούλιας, Ντίντι, Φουρναράκης, Παξιμαδάκης, Κουρουπάκης, Παχιαδάκης, Σπιθάκης, Αναστασάκης, Γεννιατάκης (λ), Μαυρίδης.

Ρεπορτάζ: Νίκη Μηλιαράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News