default-image

Νίκησε αλλά δεν ξέρει εάν προλαβαίνει ο Εργοτέλης (video)

Μπάσκετ
Νίκησε αλλά δεν ξέρει εάν προλαβαίνει ο Εργοτέλης (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης σε ένα ακόμη παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ ήταν μαχητικός. Αυτή τη φορά κόντρα το Κορωπί κατάφερε να πάρει και τη νίκη με 72-69 στο Λίντο διατηρώντας ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για την παραμονή.

Ο Γιώργος Μακράκης στις δηλώσει του μετά το παιχνίδι στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης που υπάρχει στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, ενώ τόνισε ότι ούτε ο ίδιος μπορεί να πει αυτή τη στιγμή εάν ο Εργοτέλης προλαβαίνει την παραμονή.

Αρχικά ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» επισήμανε: «Μετά από ένα μήνα είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε. Είναι περιττό πια να λέμε για τη σημασία του κάθε αγώνα από εδώ και μετά ή να λέμε για τα προβλήματα που έχουμε και πως τα αντιμετωπίζουμε κάθε εβδομάδα. Νομίζω ότι τα παιδιά κάνουν προσπάθεια να σταθούν και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, αλλά χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση στις δύσκολες στιγμές και πειθαρχία γιατί κουραζόμαστε και το μυαλό δε λειτουργεί. Ένα δικό μας παιχνίδι με δικά μας λάθη πήγε στο τέλος να γυρίσει. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, πιο συγκεντρωμένοι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είχε πολλές ήττες τελευταία και ειδικά στο γήπεδό της. Ήθελαν τη νίκη για να μείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όπως κι εμείς θέλαμε τη νίκη για να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για της σωτηρία. Εύχομαι κάθε μέρα να είμαστε υγιείς και όσοι μπορούμε μέσα στο γήπεδο για να προσπαθούμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά».

Ερωτηθείς εάν προλαβαίνει ο Εργοτέλης την παραμονή απάντησε ειλικρινά, «δεν ξέρω. Δεν μπορών να πω γιατί δεν εξαρτάται από εμάς μόνο. Όσο κερδίζουν οι ομάδες που βρίσκονται πάνω από εμάς δεν μπορεί να γίνει κάτι. Ας αγωνιζόμαστε έτσι όπως αγωνιζόμαστε τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και ας κάνουμε το ταμείο μας στο τέλος».

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα Εργοτέλης-Κορωπί

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News