default-image

Πρωταθλητής Κρήτης στους έφηβους ο Εργοτέλης

Μπάσκετ
Πρωταθλητής Κρήτης στους έφηβους ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγύρισαν το Σάββατο το απόγευμα στο Λίντο οι έφηβοι του Εργοτέλη μετά τη νίκη τους με 86-70 επί του Ηρακλείου.

Μία χρονιά που κύλησε ιδανικά για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς ολοκλήρωσαν την παρουσία τους αήττητοι και έτοιμοι για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που ξεκινά τον άλλο μήνα. Το παιχνίδι που έκρινε τον τίτλο ήταν ισορροπημένο για ένα ημίχρονο. Στην 3η περίοδο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα, πήραν μία διαφορά και δεν απειλήθηκαν από το Ηράκλειο. Αυτό ήταν το παρθενικό πρωτάθλημα του Γιάννου Τζάνη ως πρώτος προπονητής και πανηγυρίστηκε ιδιαίτερα από παίκτες, προπονητικό τιμ, παράγοντες και γονείς.

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 42-38 (ημίχ.), 65-54, 86-70.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Τζάνης): Μαρής 8, Ξενάκης, Μαχαιριανάκης 12 (2), Νησωτάκης 6, Τερζάκης. Χασάπης 18 (2), Μανιαδής Α. 13 (1), Κεφαλογιάννης 1, Πετροσιάν, Καβαλλαράκης 22 (2), Μέτα 2, Μαρκογιαννάκης 4.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μ. Πετράκης): Μανιαδής Ε. 4, Κίτσος Κ. 20, Φραγκιαδάκης, Μαραγκουδάκης 1, Κίτσος Ι. 7, Πετράκης 3, Καλομοίρης 18, Γεωργόπουλος, Μανουσάκης 11, Μαρνελάκης 6, Μαστοράκης,  Μηλαθιανάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News