default-image

Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός σ’ έναν επεισοδιακό τελικό

Μπάσκετ
Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός σ’ έναν επεισοδιακό τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Πανιωνίου στο "Μάκης Λιούγκας" με 103-68, για τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών, με τις "ερυθρόλευκες" να επιβάλλουν την κυριαρχία τους στο γυναικείο μπάσκετ, κατακτώντας τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο τους σε αυτόν τον θεσμό.

Βέβαια, σε ακόμη έναν τελικό, δεν έλειπαν και τα επεισόδια ανάμεσα στους φιλάθλους του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, με την αναμέτρηση να διακόπτεται για δέκα λεπτά, ύστερα από την ολοκλήρωση της 3ης περιόδου.

Επεισόδια υπήρξαν και πριν την έναρξη του αγώνα, όταν οπαδοί του Πανιωνίου προσπάθησαν να μπουν στο κλειστό, δίχως εισιτήρια. Συγκρούστηκαν με την αστυνομία, η οποία προχώρησε σε συλλήψεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, μιας και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν τεράστια. Ο Πανιώνιος μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, καθώς στη συνέχεια υποτάχθηκε άνευ όρων στις ορέξεις του Ολυμπιακού.

Τα δεκάλεπτα: 12-20, 33-53, 49-78, 68-103.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πέτερσεν 13, Τσίκα, Χίλι 12, Τσιάδη 4, Μπότσαρη 3, Σταμπούρλου 3, Θεοδωρομανωλάκη 15, Στεφανίδου 7, Πατεράκη 7, Γριγορίου 3, Μίτσι, Τζόουνς 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γκότζι 2, Σταμάτη 7, Μπόνι 4, Χατζηνικολάου 13, Κάιζερ 16, Μάλτση 14, Παπαμιχαήλ 2, Χαλιβέρα 7, Τζόνσον 7, Δημητράκου 8, Κοσμά 8, Καλτσίδου 15.

Πηγή: ebasket.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News