default-image

Τα είδαμε να συμβαίνουν κι αυτά...

Ποδόσφαιρο
Τα είδαμε να συμβαίνουν κι αυτά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μας βλέπουνε ρε….»! Να παρακολουθείς παιγνίδι πρωταγωνίστριας ομάδας επαγγελματικής κατηγορίας μέσα στην έδρα της και οι φιλοξενούμενοι ως μοναδικοί στο είδος τους, να είναι μπροστά στο σκορ και μετά να κάνουν επίδειξη πως θα γίνει η ολική (σε βάρος τους) ανατροπή, αυτή η φράση, που είδαμε σε ανάρτηση στο Facebook, μπορούσε μόνο να γραφτεί! Εξ οικείων μάλιστα!

Μην τρελαίνεστε. Ο ΟΦΗ δεν ήταν καλός και δεν μπορεί να είναι καλός αγωνιστικά, με συνέχεια. Το αποτέλεσμα μετράει και κοιτάς το επόμενο. Κέρδισε, αλλά για να επανέλθει στο καλύτερο τα μηνύματα του Νίκου Παπαδόπουλου, ήταν αυτή τη φορά «ευθύβολα»!

Στα Τρίκαλα στα δυο στενά… το πρωτάθλημα στη Football League, αρχίζει να παίρνει νέα χρώματα μετά τη ήττα του Άρη… Τώρα μπορεί να γίνει ρεαλιστική η στόχευση του ΟΦΗ να κυνηγήσει την θέση που είναι από πάνω του!

Με τα Τρίκαλα να κρατάνε ως τώρα τον «κόφτη». Επτά στα επτά, συνεχόμενα με νίκες! Και επειδή ο Απόλλων είναι ασταμάτητος, αυτό το λέγεται «ψάξτε για τον δεύτερο» γίνεται εφ' όλης της ύλης παραστατικό.

Μιλώντας για παραστάσεις πάντως, τα είχε όλα… η παράσταση για την κατάθεση στεφάνου στο Ηράκλειο την ημέρα της 25ης Μαρτίου! Είδαμε τα βίντεο στο neakriti.gr. Καθρέπτης!

Η πλευρά «Μυλοποτάμου» φέρεται να έχει προχωρήσει σε συναίνεση για τις σημερινές εκλογές. Ναι, ή όχι θα το δείξει η κάλπη. Πάνω στο «όχι» μπορεί να ποντάρει στην εκλογή του και ο πρώην πρόεδρος…

Ανάλυση χωρίς αναισθητικό, έχει κάνει για όλα όσα γίνονται στην ΠΔΕ της ΕΠΟ ο Βίκτωρας Μητρόπουλος. Επιτροπή Εξομάλυνσης ή Επιτροπή Ανωμαλίας; Το μπάχαλο με την έδρα του τελικού καταλάβαμε πως έγινε για εκδούλευση προς τους «big» που θα περάσουν ως φιναλίστ! Η κατάσταση είναι αθεράπευτη… Ιδού:

«Όσοι είναι σχετικοί με το αντικείμενο έχουν άλλες δουλειές. Ο Βρύζας να το παίξει καλός με τον Σαββίδη, ο Δέδες να ικανοποιήσει τον Μελισσανίδη, ενώ ο Φιλιππούσης (ο νεόκοπος αριστερός με δεξιές πρακτικές) να ενημερώνει τον Κοντονή»

Άσε που ήδη μιλάνε για νέο πραξικόπημα για να μην γίνουν τον Ιούνιο εκλογές στην ΕΠΟ, επειδή οι εξελίξεις δεν είναι στο έλεγχο μιας από τις πλευρές και μπορεί να τις δούμε (αν το πετύχουν) τον Οκτώβριο!

Εκείνο που απορούν πολλοί παρατηρητές των εξελίξεων της κεντρικής σκηνής, είναι γιατί είναι στο απυρόβλητο ο Τριτσώνης και ο Καλύβας και όλη η κριτική στρέφεται πάνω στον Μιχάλη.

Η εμφάνιση της εθνικής μας στο Βέλγιο, τηρουμένων όλων των αναλογιών, δίνει ελπίδες για καλύτερες μέρες!

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News