default-image

Νίκησε , αλλά… ίδρωσε ο ΟΦΗ με Καλλιθέα (1-0)

Ποδόσφαιρο
Νίκησε , αλλά… ίδρωσε ο ΟΦΗ με Καλλιθέα (1-0)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο τη νίκη κρατάει ο ΟΦΗ από το σημερινό παιχνίδι με την Καλλιθέα για την 23η αγωνιστική της Football League, καθώς  επικράτησε 1-0, αλλά η αγωνιστική εικόνα ήταν πολύ μέτρια ως κακή.

Η ομάδα του Ηρακλείου δε μπόρεσε να πιάσει ρυθμό, καθώς είχε προβλήματα σε όλες τις γραμμές και κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» χάρη σε ένα 10λεπτο στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου.

Από κει και πέρα όμως, ήταν πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό και πήρε τη νίκη με «την ψυχή στο στόμα», καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητικοί σε αρκετές περιπτώσεις.

Το «φιλμ» του αγώνα

1' Σέντρα στο παιχνίδι από τους παίκτες του ΟΦΗ.

4' Φάουλ του Μπέλη από πλάγια αριστερά γιατ τους φιλοξενούμενους, ο Στρέζος αποκρούει με τα ακροδάχτυλα, ενώ η μπάλα βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι.

18' Κόρνερ του Πουρτουλίδη από αριστερά, πρώτη κεφαλιά του Μάνου, ανάποδο "ψαλίδι" του Βουό στη μικρή περιοχή, η μπάλα όμως θα φύγει άουτ.

21' Γύρισμα του Μπέλη από δεξιά, ο Κρεββατάς μόνος στην περιοχή, πλασάρει με τη μία απελπιστικά άουτ.

25' Ωραία σέντρα του Βαλλιάνου από αριστερά, λάθος έξοδο του Σταυριανού, κεφαλιά του Βουό σε κενή εστία θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία.

28' Συνεργασία του Μπέλη με τον Μασέδο, ο τελευταίος θα σουτάρει μέσα από την περιοχή, αποκρούει στην αριστερή του γωνία ο Στρέζος.

32' Κίτρινη στον Αντουκόρ για μαρκάρισμα στον Μπέλη.

44' Εκτέλεση φάουλ του Πουρτουλίδη από καλή θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, η μπάλα αρκετά πάνώ από το οριζόντιο δοκάρι

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με δύο αλλαγές για τον ΟΦΗ. Ο Ράντι στη θέση του Αντουκόρ και ο Χαντί στη θέση του Όγκμποε.

48' Κούρσα του Μασέδο μέχρι την περιοχή, κάνει το πλασέ υπό την πίεση του Κομεσίδη, ο Στρέζος θα μπλοκάρει τη μπάλα.

50' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-0: Κάθετη πάσα του Χαντί για τον Μάνο, αυτός ελευθερώνεται μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

62' Κίτρινη κάρτα στον Μπόατενγκ για μαρκάρισμα στον Μασέδο.

63' Σέντρα του Λεβέντη από δεξιά, ο Γκίνη στην "καρδιά" της άμυνας δε θα πιάσει την κεφαλιά όπως θα ήθελε.

65' Διαμαρτυρίες των παικτών του ΟΦΗ για χέρι του Λεβέντη μέσα στην περιοχή.

68' "Κιτρινίζεται" και ο Πουρτουλίδης για τράβηγμα της φανέλας στον Τσίπρα.

70' Πρώτη αλλαγή για την Καλλιθέα, ο Γουόρντεν στο ματς αντί του Μασέδο.

75' Γρήγορη και η δεύτερη κίνηση από τους φιλοξενούμενους, ο Καντέ στη θέση του Γκίνη.

77' Κλείνει τις αλλαγές του ο Παπαδόπουλος, ο Νάστος στον αγωνιστικό χώρο αντί του Πουρτουλίδη.

78' Μάνος και Βουό, παίζουν ωραία το "1-2", ο πρώτος θα σουτάρει από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή, αλλά δε βρίσκει στόχο.

79' Τελευταία αλλαγή και για την Καλλιθεά, ο Ταμπάκης στη θέση του Τσίπρα.

91' Πλασέ του Γουόρντεν από διαγώνια θέση, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και ο Βαλλιάνος απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Κομεσίδης, Κώτσιος, Βαλλιάνος, Αντουκόρ (46' Ράντι), Πουρτουλίδης (77' Νάστος), Μπόατενγκ, Μάνος, Όγκμποε (46' Χαντί), Βουό.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Σταμόπουλος, Γκίνη (75' Καντέ), Κατσικογιάννης, Μπέλης, Μασέδο (70' Γουόρντεν), Τσίπρας (79' Ταμπάκης), Κρεββατάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News