default-image

Δύσκολη η θέση του Μπλιντ στην Ολλανδία

Ποδόσφαιρο
Δύσκολη η θέση του Μπλιντ στην Ολλανδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Ντάνι Μπλιντ στον πάγκο της εθνικής Ολλανδίας, μετά την ήττα-σοκ που υπέστη στη Σόφια από τη Βουλγαρία (0-2).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής παραδέχθηκε μετά το ματς ότι θα σκεφτεί πολύ σοβαρά για το μέλλον του στον πάγκο των «οράνιε». Η ήττα στην πρωτεύουσα της χώρας της Βαλκανικής χερσονήσου έριξε την Ολλανδία στην 4η θέση του Α΄ ομίλου στα μισά των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

«Το φταίξιμο είναι δικό μου. Τώρα θα πρέπει να σκεφτώ γι΄ αυτό και τι θα κάνω, όπως και οι εργοδότες μου οφείλουν να κάνουν το ίδιο» τόνισε ο Μπλιντ στους εκπροσώπους του Τύπου και συνέχισε: «Έχω δουλέψει αρκετά στο ποδόσφαιρο για να καταλάβω πως λειτοργούν όλα. Τώρα πρέπει να κάνω την αυτοκριτική μου. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό».

Στα 17 παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής Ολλανδίας (διαδέχθηκε τον Γκούους Χίντινκ το 2015) οι «οράνιε» μετρούν 7 νίκες και ισάριθμες ήττες. «Πρέπει να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία (KNVB). Πρέπει να πειστώ και να τους πείσω ότι μπορώ να επαναφέρω τα πράγματα στο σωστό δρόμο, αλλά παράλληλα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να πούμε ότι για να πάμε στη Ρωσία η κατάσταση έχει δυσκολέψει πάρα πολύ. Πρέπει να σκεφτώ εάν είμαι ακόμη ο κατάλληλος γι΄ αυτή τη δουλειά» πρόσθεσε ο Μπλιντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News