default-image

ΟΦΗ-Καλλιθέα 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ) LIVE

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Καλλιθέα 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ) LIVE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα είναι ο στόχος του ΟΦΗ κόντρα στην Καλλιθέα για την 23η αγωνιστική της Football League.

Μετά το "τρίποντο" κόντρα στον ΑΟ Χανιά η ηρεμία επανήλθε στην ομάδα του Ηρακλείου, που θέλει να συνδυάσει αποτέλεσμα και καλό ποδόσφαιρο.

Εκτός είναι ο τιμωρημένος Μιλοσάβλιεφ και ο τραυματίας Κοιλιάρας.

Παρακολουθείστε Live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το neakriti.gr

1' Σέντρα στο παιχνίδι από τους παίκτες του ΟΦΗ.

4' Φάουλ του Μπέλη από πλάγια αριστερά γιατ τους φιλοξενούμενους, ο Στρέζος αποκρούει με τα ακροδάχτυλα, ενώ η μπάλα βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι.

*Πολύ κακός ρυθμός στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, με την Καλλιθέα να πηγαίνει ως τώρα στο τέμπο που τη βολεύει, ενώ ο ΟΦΗ προσπαθεί να ανεβάσει "στροφές.

18' Κόρνερ του Πουρτουλίδη από αριστερά, πρώτη κεφαλιά του Μάνου, ανάποδο "ψαλίδι" του Βουό στη μικρή περιοχή, η μπάλα όμως θα φύγει άουτ.

21' Γύρισμα του Μπέλη από δεξιά, ο Κρεββατάς μόνος στην περιοχή, πλασάρει με τη μία απελπιστικά άουτ.

25' Ωραία σέντρα του Βαλλιάνου από αριστερά, λάθος έξοδο του Σταυριανού, κεφαλιά του Βουό σε κενή εστία θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία.

28' Συνεργασία του Μπέλη με τον Μασέδο, ο τελευταίος θα σουτάρει μέσα από την περιοχή, αποκρούει στην αριστερή του γωνία ο Στρέζος.

*Για ένα 10λεπτο η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου βελτίωσε την κυκλοφορία της μπάλας, με καλύτερες μεταβιβάσεις και δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες, ενώ επικίνδυνοι είναι οι φιλοξενούμενοι στον ανοιχτό χώρο.

32' Κίτρινη στον Αντουκόρ για μαρκάρισμα στον Μπέλη.

44' Εκτέλεση φάουλ του Πουρτουλίδη από καλή θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, η μπάλα αρκετά πάνώ από το οριζόντιο δοκάρι

*Η ομάδα του Ηρακλείου δεν παρουσιάζει καλό αγωνιστικό πρόσωπο, καθώς δεν έχει πιάσει ρυθμό και δεν έχει... νεύρο στο παιχνίδι της. Έχει δώσει το δικαίωμα στην Καλλιθέα να διεκδικήσει το αποτέλεσμα.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με δύο αλλαγές για τον ΟΦΗ. Ο Ράντι στη θέση του Αντουκόρ και ο Χαντί στη θέση του Όγκμποε.

48' Κούρσα του Μασέδο μέχρι την περιοχή, κάνει το πλασέ υπό την πίεση του Κομεσίδη, ο Στρέζος θα μπλοκάρει τη μπάλα.

50' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-0: Κάθετη πάσα του Χαντί για τον Μάνο, αυτός ελευθερώνεται μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

62' Κίτρινη κάρτα στον Μπόατενγκ για μαρκάρισμα στον Μασέδο.

63' Σέντρα του Λεβέντη από δεξιά, ο Γκίνη στην "καρδιά" της άμυνας δε θα πιάσει την κεφαλιά όπως θα ήθελε.

65' Διαμαρτυρίες των παικτών του ΟΦΗ για χέρι του Λεβέντη μέσα στην περιοχή.

68' "Κιτρινίζεται" και ο Πουρτουλίδης για τράβηγμα της φανέλας στον Τσίπρα.

70' Πρώτη αλλαγή για την Καλλιθέα, ο Γουόρντεν στο ματς αντί του Μασέδο.

75' Γρήγορη και η δεύτερη κίνηση από τους φιλοξενούμενους, ο Καντέ στη θέση του Γκίνη.

77' Κλείνει τις αλλαγές του ο Παπαδόπουλος, ο Νάστος στον αγωνιστικό χώρο αντί του Πουρτουλίδη.

78' Μάνος και Βουό, παίζουν ωραία το "1-2", ο πρώτος θα σουτάρει από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή, αλλά δε βρίσκει στόχο.

79' Τελευταία αλλαγή και για την Καλλιθεά, ο Ταμπάκης στη θέση του Τσίπρα.

91' Πλασέ του Γουόρντεν από διαγώνια θέση, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και ο Βαλλιάνος απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Κορδολαίμη.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Κομεσίδης, Κώτσιος, Βαλλιάνος, Αντουκόρ (46' Ράντι), Πουρτουλίδης (77' Νάστος), Μπόατενγκ, Μάνος, Όγκμποε (46' Χαντί), Βουό.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Σταμόπουλος, Γκίνη (75' Καντέ), Κατσικογιάννης, Μπέλης, Μασέδο (70' Γουόρντεν), Τσίπρας (79' Ταμπάκης), Κρεββατάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News